banner565

banner472

banner458

banner457

Çankırı-Şabanözün’de; Patlayıcı Madde İhtisas OSB kurulacak

İçişleri Bakanlığı himayesinde, Milli Savunma Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın destekleriyle, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Şubesi’nce düzenlenen ‘3. Uluslararası Askeri Radar ve Sınır Güvenliği Zirvesi–MRBS’, Hacettepe Beytepe Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

OSB 01.11.2021, 00:01 25.11.2021, 09:38
18280
Çankırı-Şabanözün’de; Patlayıcı Madde İhtisas OSB kurulacak

MRBS’de Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’de savunma sanayisi alanında yatırım açısından büyük imkanlar bulunduğunu belirterek, “Yerli ya da yabancı ayırmıyoruz. Türkiye’de yatırım yapmak isteyen herkesi ülkemize davet ediyoruz” dedi. Varank, Çankırı-Şabanözü’nde ‘Patlayıcı Madde İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulumunu başlattıklarını da belirtti.
Bakan Varank, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’yla zirve kapsamındaki fuarı ziyaret etti. Türkiye’nin son dönemde savunma sanayisi teknolojileri anlamında büyük başarılar yakaladığına dikkati çeken Varank, yurt dışından milli ürünlere ilginin oldukça arttığını dile getirdi. Varank, ziyaret ettiği firmaların çoğunun fabrikalarını da gezdiğini, firmaların günden güne gelişmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

Yorumlar (0)