banner565

banner472

banner458

banner457

Eskişehir OSB’de dijital dönüşüm merkezi kuruluyor

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi, dijital dönüşümünü sağlamak ve enerji verimliliğine katkı sağlamak amacıyla BEBKA mali desteğiyle ‘Dijital Dönüşüm Merkezi’ kuruyor. Kurulacak merkez ile Eskişehir OSB, teknoloji ve dijital dönüşüme liderlik edecek olup, OSB’deki firmalar bu merkezin hizmetlerinden yararlanabilecekler.

OSB 01.02.2022, 00:01 23.02.2022, 09:37
18722
Eskişehir OSB’de dijital dönüşüm merkezi kuruluyor

Sanayi kuruluşlarının entegre olarak dijital dönüşümlerini hızlandıracak Dijital Dönüşüm Merkezi ile EOSB’deki firmaların yanı sıra KOBİ-OSB’deki kuruluşlara da kesintisiz hizmet sunulacak. Eskişehir OSB’nin dijital dönüşümünü sağlayacak ve enerji verimliliğine katkı sağlayacak merkez için Midsoft Yazılım Donanım LTD. ŞTİ. ile sözleşme imzalandı.
İmza törenine Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Bölge Müdürü Erhan Tatar, OSB Çevre Birim Sorumlusu Suzan Eroğlu Önpeker, Midsoft Yazılım Donanım Kurucusu Taşkın Akkurt katıldı.
Küpeli, “Amacımız bilginin ve teknolojinin üretildiği, paylaşıldığı bir merkez olarak baş döndürücü bir hızla gelişen dijital teknolojilere uyumunu sağlamak” dedi

Yorumlar (0)