banner565

banner472

banner458

banner457

“Gaziantep ayakkabıda dünyada cazibe merkezi olacak”

Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde, Alan Belirleme ve Teknik İnceleme Programı gerçekleştirildi.

OSB 01.04.2024, 00:01 22.04.2024, 10:29
14637
“Gaziantep ayakkabıda dünyada cazibe merkezi olacak”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin Gaziantep için büyük önem taşıdığını söyledi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin; “OSB ile ayakkabı üretimi yapan firmalarımız markalaşacak, Gaziantep ayakkabı sektöründe dünyada bir cazibe merkezi olacak” dedi. Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Gaziantep Ayakkabı İhtisas OSB’nin faaliyeti geçmesi ile Oğuzeli ve civarında işsizliğin sıfırlanacağını belirtti. Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emine Ferhan Sağım da OSB ile ayakkabı ve terlik sektörü adına Gaziantep’te yeni bir sayfa açılacağını kaydetti.
Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özpolat, yer seçimi, kuruluş onayı ve imar planı onayının ardından OSB’de en önemli dönüm noktasında bulunduklarını vurguladı

Yorumlar (0)
banner557