banner565

banner472

banner458

banner457

GEBKİM MTAL’ye tam not

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Dilovası İlçesi’ne yaptığı ziyaret kapsamında GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, ardından GEBKİM Vakfı tarafından yaptırılan anaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

OSB 01.11.2020, 00:01 28.11.2020, 19:16
20622
GEBKİM MTAL’ye tam not

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik’in de katıldığı ziyarette GEBKİM Kimya İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve GEBKİM Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile GEBKİM MTAL Okul Müdürü Hakan Çelik’ten okul ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
GEBKİM Eğitim, Araştırma ve Sağlık Vakfı’nın Kocaeli’ye kazandırdığı örnek okul, Vali Yavuz’dan da tam not aldı.
Okul sanayi işbirliğinin en güzel örneklerinden biri olan GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 20 derslik, 8’i kimya ve 4’ü ise endüstriyel otomasyon olmak üzere 12 laboratuvar yer alıyor. Nitelikli bir eğitimin yanında öğrencilerinin sosyal ve kültürel gelişimlerine de yatırım yapan okul; müzik, sanat ve spor aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri ortamı sağlıyor. GEBKİM MTAL’de ayrıca öğrencilere mikro düzeyde üretim yapma ve deneyim kazanma fırsatı sunacak olan bir Uygulama ve Pilot Üretim Tesisi de bulunuyor.
Vali Yavuz, “Örnek bir okul” olarak nitelendirdiği GEBKİM MTAL’yi eğitime kazandıran GEBKİM Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Vefa İbrahim Aracı GEBKİM Kimya İhtisas OSB ve GEBKİM Vakfı olarak eğitime desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Yorumlar (0)