banner565

banner472

banner458

banner457

GEBKİM’den istihdam atılımı

GEBKİM Organize Sanayi Bölgesi (OSB) bünyesinde firmaların işgücü ihtiyacını karşılamak ve bölgedeki işsizlik probleminin önüne geçmek amacıyla İŞKUR ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

OSB 01.06.2022, 00:01 24.06.2022, 10:44
22699
GEBKİM’den istihdam atılımı

Açılışa, Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, GEBKİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, İŞKUR İl Yöneticileri, GEBKİM Yönetim Kurulu Üyeleri ve davetliler katıldı. Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, GEBKİM OSB bünyesinde kurulan İŞKUR şubesinin büyük önem taşıdığını ve bu şubelerin diğer OSB’lerde de yaygınlaşmasını sağlayacaklarını söyledi.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Bir taraftan insanlar iş arıyor, bir taraftan da sanayicilerimiz çalışan arıyor. Gerçekten güzel bir hizmet” dedi.
GEBKİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, istihdamı destekleyici adımlara her zaman öncelik verdiklerini belirtti.
İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz açılan ofisin bölgedeki firmaların istihdam sağlaması için hızlı adım atmasına olanak sağlayacağını vurguladı.

Yorumlar (0)