banner565

banner472

banner458

banner457

Korkuteli OSB’nin tapuları alındı

Antalya Organize Sanayi İş İnsanları Derneği (OSİAD), geleneksel üye buluşması toplantısında Antalya Organize Sanayi Bölgesi (Antalya OSB) ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar’ı konuk etti.

OSB 01.01.2024, 00:01 22.01.2024, 09:30
16090
Korkuteli OSB’nin tapuları alındı

OSİAD Başkanı Erdal Kılıç evsahipliğindeki organizasyona Korkuteli OSB (KOSB) Başkan Vekili Osman Bahçe, Akdeniz Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Öztürk, Genç Organize Sanayi Derneği Başkanı Nazlı Sarı Delibaş, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, Antalya OSB Teknopark ve Antalya OSB Teknik Koleji Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda Bölge sanayicisi katıldı.
Başkan Ali Bahar, ATSO Başkanlığındaki bir yıllık sürede hayata geçirdikleri projeler ve sürdürdükleri çalışmaları anlattı ve en önemli çalışmalarının KOSB olduğuna dikkat çekti.  Bahar, kuruluş çalışmalarını dönemin ATSO Başkanı Çetin Osman Budak’ın başlattığını fakat son 7 yılda KOSB’la ilgili neredeyse hiçbir çalışma yapılmadığını kaydetti: “8 ay gibi kısa bir sürede Korkuteli OSB’yi önce mermer ihtisas OSB’den karma OSB’ye dönüştürdük, hemen ardından da tapularını aldık. Aynı hız ve kararlılıkla parselasyon ve altyapı çalışmalarını tamamlayıp 2025 içerisinde ilk fabrikanın üretime başlamasını hedefliyoruz.”

Yorumlar (0)