banner565

banner472

banner458

banner457

Torbalı OSB’de ikinci etap çalışmaları devam ediyor

Torbalı Organize Sanayi Bölgesi (Torbalı OSB), ikinci etap genişleme alanı için müracaat yaptı. İlçe merkezine yaklaşık 6 km, İzmir Adnan Menderes Havaalanı’na 30 km mesafedeki Torbalı OSB, genişlemeye ve büyümeye devam ediyor.

OSB 01.09.2020, 00:01 29.09.2020, 10:06
19208
Torbalı OSB’de ikinci etap çalışmaları devam ediyor

Torbalı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Dönmez, ikinci etap genişleme alanı kapsamında yeni parsel tapuları için çalışmalarının devam ettiğini, Torbalı OSB’nin kısa sürede yatırımcıların en çok ilgi gösterdiği OSB’lerden biri haline geldiğini belirtti: “İkinci etap ile birlikte OSB’mizi büyütmeye devam edeceğiz. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı Torbalı OSB’de, yeni üretim alanları ve parsellerle birlikte başta Torbalı ekonomisine ve istihdamına katkı koymak üzere ülkemizin ekonomik değerini arttırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Lojistik bakımdan diğer organizelere göre avantajlı bir konumda olan Torbalı OSB, büyümesini sürdürüyor” dedi.
Yatırımcılar için son derece cazip fırsatlar sunduklarını ifade eden Dönmez, Torbalı OSB’nin gelişime açık bir bölge olduğunu söyledi: “Şu anda toplam 42 parselde sanayicimiz üretim yapıyor. 5 bin kişi istihdam hedefi koyan sanayi bölgemiz, ikinci etabın tamamlanmasının ardından istihdam rakamlarını daha da arttıracak. Torbalı OSB’ye pek çok farklı iş kolundan yatırımcıların ilgisi mevcut. Yeni yatırım alanları ile ülke ekonomisine katkımızı sürdüreceğiz.”

Yorumlar (0)