banner565

banner472

banner458

banner457

WBAF 2022 Akdeniz Kongresi Antalya’da gerçekleşti

Antalya OSB Teknopark ev sahipliğinde ilk kez Antalya’da düzenlenen Dünya Melek Yatırım Forumu Akdeniz Kongresi, Akdeniz ülkelerinin girişimci ve yatırımcılarını bir araya getirdi.

OSB 01.11.2022, 00:01 21.11.2022, 09:41
20680
WBAF 2022 Akdeniz Kongresi Antalya’da gerçekleşti

Antalya Organize Sanayi Bölgesi Teknopark ile küresel erken aşama yatırım ve sermaye piyasalarının Davos’u olarak kabul edilen Dünya Melek Yatırım Forumu (World Business Angels Investment Forum-WBAF) işbirliğiyle ilk kez Antalya’da düzenlenen WBAF 2022 Akdeniz Kongresi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya OSB Teknopark ve Antalya OSB Başkanı Ali Bahar’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.
“Dünya Melek Yatırım Forumu’nun Antalya’da gerçeklemesi, hele ki Dijital Dönüşüm teması altında gerçekleşmesi, şehrimiz için gerçekten büyük bir şanstır” diyen Bahar şöyle devam etti: “Dijital dönüşümün tarımda sağlayacağı faydaların farkındayız. Üreticilerimizin, akıllı teknoloji cihazlarıyla tüm ekim alanını yönetme ve gözlemleme imkanına sahip olması, emek gücünü ve üretim girdi maliyetlerini minimize edip, kaliteli ve yüksek miktarda ürün sağlayabilmesini hedeflemekteyiz.” Antalya’nın bir diğer lokomotif sektörünün sanayi olduğuna değinen Başkan Bahar, 2018 yılında kurdukları Antalya OSB Teknopark’ın girişimcilerin hem yerel hem de küresel olarak büyümeleri için destekleyici bir ortam yarattığını söyledi.
Bahar, Ar-Ge çalışmaları Antalya OSB Teknopark’da sürdürecek 12 firmanın önümüzdeki 3 yıl içinde Antalya’da 10 milyon dolardan fazla yatırım yapacağını aktardı.
WBAF 2022 Dünya ve Akdeniz Kongresi’nin ilk günü akşam saatlerinde düzenlenen Dünya Mükemmellik Ödülleri Gala Yemeği ile son buldu. Törende WBAF Başkanı Baybars Altuntaş tarafında kongreye ev sahipliği yapan Başkan Ali Bahar ve WBAF ailesine kabul edilen ülke temsilcilerine teşekkür nişanı takdim edildi.

Yorumlar (0)