banner565

banner472

banner458

banner457

Bimsa SabancıDx oldu, Türkiye’nin dijital dönüşümünde rol modelliğe soyundu

Sabancı Holding, “Yeni Neslin Sabancı’sı” felsefesi ile başlattığı dijital dönüşüm sürecinde önemli bir adım daha attı.

REEL SEKTÖR 01.01.2019, 08:00 28.01.2019, 10:09
8034
Bimsa SabancıDx oldu, Türkiye’nin dijital dönüşümünde rol modelliğe soyundu

Sabancı Holding bünyesinde 43 yıldır teknoloji çözümleri üreten Bimsa, bundan böyle yeni nesil teknolojilere yatırım yaparak SabancıDx adıyla kurumların ve Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik edecek.
Sabancı Holding CEO’su Mehmet Göçmen, “Lider olmanın sorumluluğu, dönüşüme de liderlik etmeyi gerektirir. SabancıDx, Türkiye’nin dijital dönüşümünde rol model olacak” dedi.
Mehmet Göçmen, SabancıDx’in faaliyetlerinin yeni kuracakları “Dijital Kampüs” den yönetileceğini aktardı: “Bu alanda üniversite-sanayi işbirliklerini çok önemsiyoruz. Sabancı Üniversitesi EDU ile İleri Veri Analitiği Akademisi ile başladığımız yolculuk, SabancıDx ile ivme kazanarak devam edecek. Ek olarak, BAV Lab ve MIT Media Lab gibi bu konuda dünyanın en önde gelen merkezlerinden biriyle de yakın çalışacağız. SabancıDx, gelecek 10 yılda dünyada 100 trilyon dolara ulaşması tahmin edilen dijital eko sisteme girerek sektörde spesifik küresel markalar yaratmasını hedefliyoruz. Türkiye’nin bugününe olduğu gibi yarınına da duyduğumuz güçlü güven ve inanç ile yaptığımız bu yatırım ile ülkemizin ve Sabancı Topluluğu’nun yarının dünyasında daha da güçlü ve rekabetçi olmasını sağlayacağız.”

Yorumlar (0)