banner565

banner472

banner458

banner457

Darıca Hizmet Kompleksi’nin temeli törenle atıldı

Gebze Ticaret Odası Vakfı ve Darıca Belediyesi’nin ortak projesi olan Darıca Hizmet Kompleksi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

REEL SEKTÖR 01.09.2021, 00:01 27.09.2021, 10:40
28607
Darıca Hizmet Kompleksi’nin temeli törenle atıldı

Törene, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Haydar Akar, Kocaeli Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve milletvekilleri katıldı.
Rifat Hisarcıklıoğlu, “GTO akredite bir oda. Paris, Berlin, Londra ticaret odaları üyelerine hangi oranda hizmet veriyorsa Gebze Ticaret Odası da aynı şekilde hizmet veriyor. Her milli meselede aktif olarak kendini göstermiştir” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “Artık ülkeler değil, şehirler rekabet ediyor. Şehirler için endeksler oluşturuyorlar. İleri ülkelerin ileri şehirlerinin, marka şehirlerinin yaptığı bir şeye bugün şahitlik ediyoruz. Bir belediyemiz ile bir odamız el ele vermişler ve beraberce toplumsal meselelere dair bir çözüm üretmişler. Sivil toplumun gücü, birlikte çalışması, kamusal organlarla beraber iş yapması son derece kıymetli” diye konuştu.
GTO Başkanı Nail Çiler, 11 milyon lira maliyeti olan projenin toplumun her kesimine hitap edeceğini kaydetti.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “3 bin 615 metrekare olan kompleksin içerisinde taziye evi, aş evi, Engelliler Sosyal Faaliyet Merkezi, Kızılay Hizmet Binası, ihtiyaç sahipleri için sosyal market, kurs ve seminer odaları ile eğitim salonları yer alacak” diye konuştu.

Yorumlar (0)