banner565

banner472

banner458

banner457

DenizBank’ın veri depolama altyapısı yenilendi

Hitachi Vantara, Redington Türkiye’nin kurulum ve teknik desteği ve NGN işbirliğiyle DenizBank’ın veri depolama altyapısını yeniledi.

REEL SEKTÖR 01.07.2021, 00:01 31.10.2022, 22:52
21034
DenizBank’ın veri depolama altyapısı yenilendi

Kapasite artışı bankanın veri merkezini daha etkin hale getirirken; daha az enerji ve soğutma gereksinimiyle kurumun karbon ayak izi de küçülüyor. DenizBank Bilgi Teknolojileri ve Destek Operasyonları Grubu Genel Müdür Yardımcısı Dilek Duman, “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını henüz oluşmadan öngörerek, hayatlarını kolaylaştıracak çözümlerle yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Hitachi Vantara Genel Müdürü Önder Sönmez, “DenizBank’ın vizyonunu ve hedeflerini merkeze koyup güvenilir, yüksek performanslı ve yönetimi kolay bir depolama altyapısı kurduk” diye konuştu.
Redington Türkiye Genel Müdürü Cem Borhan, müşterilerine sundukları katmadeğerli hizmetleri, uçtan uca çözümleri ve teknoloji üreticisi firmalar, iş ortakları ve teknoloji satın alımı yapan kurumsal müşterileri arasındaki birleştirici kimlikleriyle bütünleşik teknoloji sistemleri oluşturmaya devam edeceklerini söyledi.
NGN CEO’su İnanç Erol ise “NGN olarak Türkiye’nin yenilikçi bankası DenizBank’ın dijitalleşme yolculuğuna profesyonel çözüm ve hizmetlerimizle katkı sağlamak bizim için çok kıymetliydi” dedi.

Yorumlar (0)