banner565

banner472

banner458

banner457

E-ticaretin yeni nesil finansmanı ParamKredi

Bireylerin, şirketlerin ve meslek gruplarının e-ticaret alışverişlerinde ihtiyaç duydukları finansmana online platformlar üzerinden anında ulaşmaları için Türkiye’nin ilk dijital kredisi ParamKredi’yi sunan TURK Finansman A.Ş. e-ticarete yeni bir soluk getiriyor.

REEL SEKTÖR 01.11.2020, 00:01 28.11.2020, 19:23
20558
E-ticaretin yeni nesil finansmanı ParamKredi

Fiziki başvurunun yarattığı tüm evrak süreçlerini ortadan kaldırmayı, güvenli ve risksiz alışverişi hedefleyen ParamKredi, kredi kartı limitlerinden, kısıtlı taksit seçeneklerinden ve banka hesaplarından bağımsız yeni nesil finansman modelini hayata geçiriyor.
Param Kurucusu ve TURK Finansman A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Can Yılmaz, “Param olarak elektronik para alanında 16 yıllık tecrübe, Mastercard, Visa, Troy ve Discover lisansları, BKM üyeliği, 6493 ve 5464 sayılı kanunlarla 2 faaliyet izni ve kendi geliştirdiğimiz teknolojimizle 11 milyar TL’ye yakın işlem hacmiyle ilk 9 ayı yüzde 120 üzerinde büyüme ile kapattık. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz 75’in üzerinde marka işbirliğimiz, 21 banka ve 8 kart anlaşmamızla 4.5 milyon kart kullanıcısına hizmet veriyoruz” dedi.
TURK Finansman A.Ş. Genel Müdürü Gökhan Ertürk, “Avukatlar gibi farklı meslek gruplarına ve e-ticaret sitelerine yeni nesil finansman modeli sunacağız. Üç yıl içinde otomotiv harici finansman kredilerinde 1.5 milyar TL finansman sağlayarak pazardan yüzde 10 pay almayı hedefliyoruz. ParamKredi ile üye işyerlerinin, alternatif ödeme yöntemleri ile müşteri profilini çeşitlendirmesini, riskini minimize etmesini ve satışlarını arttırarak yeni yatırımlara yönelmesini arzu ediyoruz. Bu çerçevede üye işyerlerimizle büyümeyi ve ülkemizin e-ticaret hacminin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)