banner565

banner472

banner458

banner457

Endüstriyel Dönüşüm ‘WIN EURASIA’ Fuarı’nda başlıyor

Hannover Fairs Turkey tarafından düzenlenen WIN EURASIA, 8-11 Haziran 2022’de, İstanbul Fuar Merkezi’nde, ‘Endüstriyel Dönüşüm’ temasıyla endüstri profesyonellerini biraraya getirecek. 

REEL SEKTÖR 01.06.2022, 00:01 24.06.2022, 10:32
20656
Endüstriyel Dönüşüm ‘WIN EURASIA’ Fuarı’nda başlıyor

Hannover Fairs Turkey Genel Müdürü Annika Klar, imalata dayalı tüm sektörlerin dikkatinin Türkiye üzerine yoğunlaşmış durumda olduğunu belirtti. Hannover Fairs Turkey Genel Müdür Yardımcısı Belkıs Ertaşkın, 80 farklı ülkeden 35 binin üzerinde ziyaretçi beklediklerini, 2022’de WIN EURASIA’da yaklaşık 1 milyar dolara yakın bir iş hacminin oluşmasını öngördüklerini söyledi. Vodafone Türkiye Kurumsal Pazarlama Direktörü Ayşe Fıçı, “Türkiye’ye çok daha yüksek hız ve kapasiteyle veri transferi imkânı sağlayacak 5G teknolojisini müşterilerimize sunmak için hazırlıklarımıza devam ediyoruz” dedi. AKDER (Akışkan Gücü Derneği) Genel Sekreteri Gürbüz Kançal, WIN EURASIA’nın sektör için her zaman yardımcı, yeni ufuklar açan bir fuar olduğunu söyledi.  ETMD (Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cemaloğlu, uzaktan ameliyatlar yapılacağını, evde çamaşır makinesi çalışırken haber geleceğini bunların altapısı noktasında WIN EURASIA gibi fuarların öneminin ortaya çıktığını paylaştı.
İSDER (İstif Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Karataş “WIN EURASIA Fuarı, çizdiğimiz gelecek vizyonumuzda bizler için önemli bir yol arkadaşımızdır” dedi.  ROBODER (Robotik ve Yüksek Teknoloji Üretim Sistem Entegratörleri Derneği) Küresel Faaliyetler Komite Başkanı Eren Gönenli, robotik kaynak konusunda dünyaya sistem ihracat eden ülke olduklarını, WIN EURASIA’nın sağladığı platformun bu açıdan önemini bildiklerini kaydetti. TÜYİDER (Tüm Yüzey İşlemler Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Doğangün, fuarların bir ülkenin kalkınması için en önemli araçlardan biri olduğunu kaydetti.

Yorumlar (0)