banner565

banner472

banner458

banner457

Engin Aksoy Yased’in yeni Başkan’ı oldu

YASED’in 42. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu’nun katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirildi. Genel Kurul Toplantısı’nda, YASED’in yeni dönem Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin seçimi yapıldı, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Engin Aksoy seçildi.

REEL SEKTÖR 01.04.2023, 00:01 26.04.2023, 09:30
21770
Engin Aksoy Yased’in yeni Başkan’ı oldu

YASED’in 2023-2025 döneminde görev yapacak yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Serhat Mete Hüsemoğlu, AbbVie Tıbbi İlaç San. ve Tic. Ltd. Şti.; Selim Güven, Acwa Güç Elektrik İşletme ve Yönetim San. ve Tic. A.Ş.; Tolga Demirözü, Basf Türk Kimya Sanayi Ticaret Ltd. Şti.; Daniel Korioth, Bosch Sanayi ve Tic. A.Ş.; Başak Karaca, Coca-Cola Meşrubat Pazarlama Danışmanlık San. ve Tic. A.Ş.; Durmuş Topçu, Dow Türkiye Kimya Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.; İhsan Erbil Bayçöl, Enerjisa Üretim Santralleri A.Ş.; Işıl Yalçın, Ericsson Telekomünikasyon A.Ş.; Evrim Şen, Fritolay Gıda San. ve Tic. A.Ş. (PepsiCo) ; Süleyman Selim Kervancı, HSBC Bank A.Ş.; Osman Okyay, Kale Pratt & Whitney Uçak Motor Sanayi A.Ş.; Levent Özbilgin, Microsoft Bilgisayar Yazılım Hizmetleri Ltd. Şti.; Natacha Theytaz, Novartis Sağlık Gıda ve Tarım Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.; Hüseyin Kaan Özkan, Oyak Renault Otomobil Fabrikaları A.Ş.; Aykut Ferah, Power Partners Enerji, Yatırım ve Danışmanlık San. Tic. A.Ş.; Uğur Zafer Candan, SAP Türkiye Yazılım Üretim ve Ticaret A.Ş.; Elchin Ibadov, Socar Turkey Enerji A.Ş; Cengiz Eroldu, Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş.; Güray Yıldız, Türk Henkel Kimya San. ve Tic. A.Ş.; Engin Aksoy, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.
Denetleme Kurulu: Ethem Kutucular, EY Türkiye; A. Güneş Söğütlüoğlu, Deloitte Türkiye; Nesrin Tuncer, KPGM Bağımsız Denetim SMM Müşavirlik A.Ş.

Yorumlar (0)