banner565

banner472

banner458

banner457

GSO Başkanı Ünverdi, iş dünyasının taleplerini Bakan Muş’a sundu

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, depremin yaralarını sarmak için yürütülen çalışmalar kapsamında iş dünyasının taleplerinden oluşan raporu Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a ve TOBB Başkanı’na sundu.

REEL SEKTÖR 01.03.2023, 00:01 27.03.2023, 09:34
21670
GSO Başkanı Ünverdi, iş dünyasının taleplerini Bakan Muş’a sundu

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Gaziantep Valisi Davut Gül, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kredi Garanti Fonu (KGF) Başkanı Erdoğan Özegen, GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, deprem felaketinden etkilenen 11 ilin Oda-Borsa başkanları ve bakanlık temsilcileri, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) evsahipliğinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Adnan Ünverdi, normal yaşama geçiş, bölge ticareti ve ekonomik faaliyetlerinin yeniden düzene girmesi için çalışma yaptıklarını, firmalarla görüşerek sorunlarını ve taleplerini dinlediklerini aktardı. Raporda, depremden etkilenen illerde inşaatına başlanacak kalıcı konut projelerinde kullanılacak inşaat malzemelerinin tedariğinde depremden etkilenen illerde faaliyet gösteren imalatçı ve esnaf firmaların ve çalışanların işe alınmasına öncelik sağlanması, deprem bölgesindeki firmaların çalışanlarına yapacağı nakdi yardımların her türlü vergiden muaf tutulması talep ediliyor.

Yorumlar (0)