banner565

banner472

banner458

banner457

İngiltere’de ofis açtı dünya liderliğine koşuyor

Türk girişimciler tarafından oteller için geliştirilen misafir etkileşim platformu WeBee, İngiltere Londra’da ofis açarak alanında dünya liderleri arasına girmeye hazırlanıyor.

REEL SEKTÖR 06.12.2021, 09:08 25.01.2022, 09:52
24778
İngiltere’de ofis açtı dünya liderliğine koşuyor

Türk girişimciler tarafından geliştirilen ve temassız otelcilik uygulamalarında ülkemizde pazar lideri olan platform WeBee, geçtiğimiz aylarda 6 milyon TL daha yatırım alarak 38 milyon TL üzerinde değerlemeye ulaştı. Aldığı bu yatırım ile İngiltere’de ofis açan WeBee, İngiltere'de kurduğu şirketten sonra ABD pazarına geçmeyi planlıyor.
23 ülkede 170’tan fazla otele hizmet veren, halihazırda Türkiye’de pazar lideri olan WeBee, Londra ofisi ile Avrupa’daki varlığını güçlendirirken, yurtdışı operasyonlarını hızlandıracak. Ayrıca teknolojik anlamda da yatırımlar İngiltere ofis üzerinden devam edecek.

Misafir etkileşim pazarı 1 milyar doların üzerinde bir potansiyel barındırıyor
WeBee Kurucu Ortakları Tansel Voyvodaoğlu ve Dr. Özgür Zan, şunları açıkladı: “Türkiye’de lider konumunda olan markamızın bu atılımı bizi çok daha güçlü kılıyor. 2019’dan 2020’ye yüzde 50’nin üzerinde büyüdük. 2021 sonuna yaklaşırken aynı oranda büyüme bekliyoruz. Online temassız ve 360 derece hizmet sunan misafir etkileşim platformumuz sayesinde misafir memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için otelciler ve konuklar arasında dijital bir köprü oluşturduk. Böylece dünyaya açılarak 23 ülkeye hizmet verir hale geldik. WeBee ile turizmde teknolojinin varlığının muhakkak olması gerektiğini ve otellerle misafirler arasındaki etkileşim sonuçlarından da ne kadar değerli bir iş yaptığımızı somut olarak gördük. Sistemimizdeki otelcilere ve misafirlere gelen anlık bildirimler sayesinde otelin satış gelirlerinin dışında 50-60 katı gelir üreten otellerimiz var. İngiltere ofisimiz ile de global liderler arasında yer almak için ilk adımımızı atmış olduk. Birçok başarılı işbirliğine imza atarak hızlıca globalde ki sayılı firmaların arasına girmeyi hedefliyoruz. Londra ofisimiz operasyonlarımızı güçlendirmenin yanı sıra satış hızımız anlamında da bize önemli yarar sağlayacak.”

WeBee hakkında: Türkiye’nin ilk mobil yazılım firmalarından biri olarak 22 yıldır mobil çözümler üreten Done İletişim ve Bilgi Sistemleri A.Ş.’nin 2017’de konaklama sektörü için geliştirmeye başladığı platform WeBee, 12 dil desteği ile 23 ülkede kullanılıyor.
WeBee, misafir memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için otelciler ve misafirler arasında dijital bir köprü oluşturan 360 derece bir misafir etkileşim ve deneyim platformu. WeBee Platform otelcilerin iletişim, pazarlama ve günlük iş akışlarını dijitalleştirerek otelcilerin hayatlarını kolaylaştırıyor. Platform konaklama yolculuğunun tüm aşamalarında misafir etkileşimine odaklanarak misafir memnuniyetini artırıyor. WeBee’nin uluslararası ödüllü platformu sayesinde tek bir platform üzerinden otelciler müşterileri ile arasında iletişim bağını kuvvetlendiriyor, sadık müşteri kitlelerini artırıyor, online servis siparişleri ve oda yükseltmeleri ile yeni gelir kaynakları yaratmalarına yardımcı oluyor ve online işlemler ile temassız alanlar yaratıyor.

Yorumlar (0)
banner557