banner565

banner472

banner458

banner457

İşimi Yönetebiliyorum KOBİ’ler ile buluştu

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Visa ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ortaklığında, 30 banka ve e-para kuruluşunun desteğiyle KOBİ’lerin büyüme potansiyellerini gerçekleştirmek için ihtiyaç duydukları bilgi ve becerileri kazanmalarına odaklanan ‘İşimi Yönetebiliyorum’un 4. dönemdeki son etkinliği Denizli’de gerçekleşti.

REEL SEKTÖR 01.04.2023, 00:01 26.04.2023, 09:31
21795
İşimi Yönetebiliyorum KOBİ’ler ile buluştu

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin, “Ekonominin ana gücü olan KOBİ’lerin dayanıklılığının artırılması, olası bir afet veya kriz durumunda yaşanabilecek risklerin azaltılması ve sektörlerimizin hızlı toparlanması her zamankinden daha büyük önem taşıyor. Bu sonuç, hızlı ve kolektif bir dizi eylemi, hareketi ve işbirliğini zorunlu kılıyor” dedi.
TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi ve DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan Program’ın, KOBİ’lerin bu çeşitlilikte yeni iş fırsatları yakalamaları ve ekonomik güçlerini artırmaları için önemli katkılar sağladığını söyledi.
TÜRKONFED Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Arda Batu, İşimi Yönetebiliyorum Programı’nın yeni dönem tanıtımını yaptı.
Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Şerif Barış, ‘İşletmelerde Yapısal Olmayan Risklerin Önlenmesi2 eğitiminin ardından ‘İşletmelerin Afet ve Risklere Karşı Hazırlanması’ temalı uygulamalı bir eğitim düzenledi.

Yorumlar (0)