banner565

banner472

banner458

banner457

İTÜ’de caniasERP eğitimleri başlıyor

IAS, üniversitelerle yaptığı işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ile imzalanan protokolle İTÜ İşletme Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde uygulamalı caniasERP eğitimleri başlatılıyor.

REEL SEKTÖR 01.04.2019, 08:00 25.04.2019, 09:31
7471
İTÜ’de caniasERP eğitimleri başlıyor

Bu sayede teorik bilgilerini pratikte test etme imkanı bulacak üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri, aynı zamanda çeşitli projelere katılma ve staj gibi fırsatları da elde etmiş oldular. İTÜ Maçka Kampüsü’nde yapılan toplantı ile taraflar imzalarını atarken gelecekte gerçekleşebilecek olası projeleri de konuştular.
İTÜ İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Fethi Çalışır, “İTÜ her zaman prestijli bir okul olmuştur. Son yıllarda mezunlarımızın iş piyasasındaki prestijini daha da arttırmak için atılımlarda bulunuyoruz. IAS ile yaptığımız bu işbirliği de bu anlamda attığımız önemli adımlardan bir tanesi. Eminim ki caniasERP’yi kullanarak sistemi öğrenecek olan öğrencilerimiz, çok daha donanımlı hale geleceklerdir” dedi.  IAS Türkiye Genel Müdürü Behiç Ferhatoğlu, “caniasERP eğitimlerine katılan öğrenciler ile ileride birlikte çalışma fırsatı da doğabilir. Üniversite öğrencileri, fikirlerini bizimle geliştirme şansı da yakalayabilirler” açıklamasını yaptı. 

Yorumlar (0)