banner565

banner472

banner458

banner457

KOBİ’ler Akbank Dönüşüm Akademisi ile geleceğe hazırlanacak

Akbank’ın bu yıl başlattığı KOBİ Hareketi kapsamında hayata geçirdiği Akbank Dönüşüm Akademisi’nin lansmanı bir zirve ile yapıldı.

REEL SEKTÖR 01.06.2022, 00:01 24.06.2022, 10:25
20698
KOBİ’ler Akbank Dönüşüm Akademisi ile geleceğe hazırlanacak

KOBİ’ler için Dönüşüm’ ana odağında ‘Yeşil Dönüşüm, Dijital Dönüşüm, Girişimci Kadın’ konularının masaya yatırıldığı Zirve’de konuşan Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Akbank’ın başlattığı KOBİ Hareketi’nin en önemli unsurlarından biri Akbank Dönüşüm Akademisi. KOBİ’leri geleceğe bu akademi çatısı altında hazırlayacağız” dedi.
Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, KOBİ’leri finansal, dijital ve yeşil dönüşüm konusunda harekete geçirdiklerini belirtti.
Akbank İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Pınar Anapa, Akbank Dönüşüm Akademisi ile KOBİ’lerin geleceklerini yaratma yolculuklarında yanlarında olduklarını söyledi.
Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, “Sektörde de fark yarattığımız bu yenilikçi hareketle finansal yönetim servisleri, akıllı uyarı mekanizmaları ve içgörülerle müşterilerimizin finansal asistanı olduk” açıklmasını yaptı.

Yorumlar (0)