banner565

banner472

banner458

banner457

KOBİ’lerin dijitalleşme yolculuğu online platforma taşındı

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Türkiye İş Bankası’nın üretime odaklanmış sektörlerin dijital dönüşümüne katkıda bulunmak amacıyla sürdürdükleri Dijital Anadolu Projesi,

REEL SEKTÖR 01.06.2020, 00:35 23.03.2021, 17:24
11736
KOBİ’lerin dijitalleşme yolculuğu online platforma taşındı

koronavirüs salgını nedeniyle online platforma taşındı. Projeye, TÜRKONFED’in yürütücülüğünü üstlendiği Dijital Dönüşüm Merkezi (DDM) de ücretsiz dijitalleşme desteği sağladı. DDM bu süreçte ayrıca, 2020 programı kapsamında TÜRKONFED ve Türkiye İş Bankası işbirliği ile BANDWITT çözüm ortaklığında, Dijital Anadolu Projesi ile ulusal ölçekte ve online olarak KOBİ’lerin hizmetine açıldı. Her iki projenin ortak açılış toplantısı, 14 Mayıs 2020 Perşembe günü Dijital Anadolu Projesi’nin internet sitesi üzerinden düzenlendi.
Serdar Kuzuloğlu moderatörlüğündeki online etkinliğe, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek’in yanı sıra onur konuğu olarak Türkiye Bilişim Vakfı Başkanı Faruk Eczacıbaşı katıldı. AliExpress Türkiye CEO’su Yaman Alpata da konuşmacı olarak yer aldı. TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, “Günümüzde dijitalleşme bir lüks değil, aksine bir zorunluluk. Değişim hepimiz için kaçınılmaz. Bu süreçte değişime hazırlıklı olan, teknolojiyi üreten, aynı zamanda nitelikli insan kaynağına yatırım yapan ve dönüşümün ruhunu kavrayan ülkelerin ayakta kalacağına inanıyoruz” dedi.

Yorumlar (0)