banner565

banner472

banner458

banner457

OMRON’un yeni İnovasyon Laboratuvarı robotik üretim konseptleri sunuyor

OMRON, İstanbul’daki Türkiye genel merkezinde yeni bir İnovasyon Laboratuvarı açtı.

REEL SEKTÖR 01.01.2019, 08:00 28.01.2019, 10:08
7524
OMRON’un yeni İnovasyon Laboratuvarı robotik üretim konseptleri sunuyor

Türkiye’deki büyüme hedeflerine paralel olarak yüksek bir yatırım bedeli ile hayata geçirilen laboratuvar, endüstriyel robotların Türkiye imalat endüstrisine getirebileceği büyük avantajları göstermeyi ve üreticilere robotların kendi uygulamalarını nasıl geliştirebileceğine dair gerçekçi bir bakış açısı sunmayı amaçlıyor.
Omron Genel Müdürü Bengi Pekmezoğlu, şu bilgileri verdi: “ Yeni dönemde fabrika otomasyonuna daha fazla ağırlık vereceğiz. Omron olarak son dönemde yoğunlaştığımız fabrika otomasyonu ile üreticilere nasıl destek sağlayabileceğimiz ve müşterilere nasıl değer yaratabileceğimizi düşünüyoruz. Biz bu yatırıma İnovasyon Laboratuvarı diyoruz çünkü üreticilerin yatırım yapmadan önce nasıl verimlilik sağlayacaklarını deneyerek görmelerini istiyoruz. Umuyoruz, gerçekleştirdiğimiz bu yatırım hem sektöre hem sektör çalışanlarına hem de sektöre yeni girecek olan gençlere faydalı olur.”
Pekmezoğlu, Omron’un ürün gamı ve hedeflediği sektörlere ilişkin ise “Küçük toplama ya da taşıma yapan robotlar, gıda, ilaç, beyaz eşya ve otomotiv başta olmak üzere tüm endüstrilerde tercih ediliyor. Biz; otomasyon, akıllı fabrikalar ve esnek üretim dediğimiz noktada süreçleri hızlandırmak, kapasiteyi artırmak amacıyla tüm üreticilere çözüm sunuyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
banner557