banner565

banner472

banner458

banner457

Paraşüt’ten KOBİ’lere özel ‘Yıl Sonu Kampanyası’

Küçük ve orta büyüklükteki yaklaşık 40 bin işletmenin kullandığı bulut tabanlı ön muhasebe programı Paraşüt, tasarruf çözümlerine bir yenisini ekledi.

REEL SEKTÖR 01.12.2021, 00:01 26.12.2021, 21:23
20716
Paraşüt’ten KOBİ’lere özel ‘Yıl Sonu Kampanyası’

KOBİ’lere yönelik çözümleriyle yüzde 95 müşteri memnuniyet oranına ulaşan Paraşüt, 2022’ye sağlam bir giriş yapmak isteyen patronlar için Yıl Sonu Kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında; fatura ve cari hesap yönetimi, kredi kartı ile online tahsilat gibi temel finansal işleri, gerçek zamanlı, kolay ve anlaşılır şekilde gerçekleştirmeye olanak tanıyan Paraşüt aboneliği KDV hariç yıllık 792 liraya sunuluyor. Kampanyanın öne çıkan avantajlarından biri de, Anahtar Teslim e-Dönüşüm hizmetinin de kampanya kapsamında yer alması. Böylece, KOBİ’ler yerlerinden kalkmadan Paraşüt’ün süreç danışmanları aracılığıyla e-fatura, e-arşiv, e-ihracat ve e-SMM geçişlerini gerçekleştirerek, hiçbir zahmete girmeden kolayca 30 dakika kadar kısa bir sürede e-dönüşümlerini tamamlayabiliyorlar. Buna ek olarak KOBİ’leri matbu fatura ve makbuz masrafından kurtaran 2 bin e-kontör hediye ediliyor.
Fatura maliyeti 18 kuruşa düşüyor: Öte yandan Gelir İdaresi Başkanlığı, Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği’nde özellikle son dönemde daha sık yaptığı düzenlemeler ile neredeyse tüm sektörlerin e-faturaya geçişini zorunlu hale getiriyor. Dolayısıyla KOBİ’lere bir an önce e-dönüşüm gerçekleştirmeleri büyük önem taşıyor. Dönüşümünü gerçekleştiren KOBİ’ler, matbu faturanın gönderim maliyeti 8-10 TL seviyesindeyken e-fatura ile bu rakamı 18 kuruşa kadar indirebiliyor. Bununla birlikte zorunluluk kapsamında olmayıp gönüllü olarak e-faturaya geçen KOBİ’ler de tahsilat, veri girişi gibi süreleri kısaltarak zamandan da tasarruf ediyor.

Yorumlar (0)