banner565

banner472

banner458

banner457

Perakende sektörüne yenilik getiren “mobil ödeme deneyimi”

Perakende sektörüne kattığı yeniliklerle dikkat çeken Boyner, Logo Yazılım ve PayCore ile mağazada kasaya gitmeden mobil ödeme deneyimi sunduğu yeni uygulaması Boyner Pass Kasa’yı başlattı. Müşterilere mağaza içinde istedikleri noktada ödeme fırsatı sağlayan Poyner Pass Kasa, alışverişi kolaylaştırarak ve satın alma sürecini hızlandırarak müşteri memnuniyetini artırıyor. Uygulama ile müşteriler hızlı ve güvenli bir şekilde, kasaya gitmeden ödeme yapma ve alışverişi tamamlama deneyimi yaşıyor.

REEL SEKTÖR 04.07.2022, 13:43 08.08.2022, 09:25
24010
Perakende sektörüne yenilik getiren “mobil ödeme deneyimi”

Müşteri deneyim ve mutluluğunu odağına alan Boyner, pandeminin etkisiyle değişen müşteri alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak ödeme sürecini daha pratik hale getirmek için Logo Yazılım ve PayCore iş birliğiyle mağazada mobil satış ve ödeme hizmetini sunmaya başladı. Yeni ödeme sistemi Boyner Pass Kasa ile müşteriler, satış danışmanlarında bulunan mobil cihazlar aracılığıyla kasa sırasına girmeden mağaza içinde herhangi bir noktada hızlı, konforlu ve güvenli şekilde ödeme yaparak alışverişlerini tamamlayabiliyor.

Mağazacılığa Yeni Bir Boyut Getiren Uygulama
Mobil satış ve ödeme deneyimi, müşterilere çok kanallı ve kapsamlı bir alışveriş seçeneği sunuyor. Logo Yazılım ve PayCore’un sunduğu farklı kombinasyonlar, bu platform üzerinden alışveriş yapan müşterilerin kasada yaşadığı deneyimde olduğu gibi, mağaza içinde de müşteriye tanımlanmış tüm kampanyalardan, sadakat programlarından ve sisteme dahil olan bankaların sunduğu taksitlendirme seçeneklerinden yararlanmasını sağlıyor.
Logo Yazılım’ın Logo Diva RETAIL Mobil Satış Modülü ve PayCore’un Android POS altyapısını kullanan platform, rakiplerinin bir adım önüne geçerek, çok kanallı reyon satış uygulamasında kredi kartı ile mobil ödeme deneyimini chip&pin’li olarak temaslı ve -temassız olmak üzere iki farklı yöntemle gerçekleştiriyor. Bunun yanında manyetik ve TR Karekod ile ödeme alternatifleri de destekleniyor.

Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan
“Müşterilerimizin beklentilerini dikkate alarak geliştirdiğimiz yenilikçi çözümlerimizle müşteri deneyimini zenginleştirmeye devam ediyoruz. Mağazalarda büyük bir keyif ve heyecanla yapılan bir alışverişi aynı şekilde mükemmel bir deneyimle tamamlamaya imkân veren Boyner Pass Kasa ile müşterilerimiz kasa sırasına girmeden mağaza içinde bulunduğu yerden ödeme yapabiliyor. Boyner Pass Kasa, Boyner mağazalarında geçirilen sürenin tamamının keyif ve konfor dolu olmasını, talep edenler için ise daha hızlı alışveriş yapılabilmesini sağlıyor. Şu anda altı mağazamızda hizmet veren Pass Kasayı kısa bir süre içinde tüm Boyner mağazalarında devreye alacağız. Müşterilerimizin hayatlarına değer ve konfor katan yenilikçi hizmet ve projelerimize devam edeceğiz.” dedi.


Logo Perakende Çözümleri Genel Müdürü Arslan Arslan
Boyner ile gerçekleştirdikleri iş birliğiyle müşterilere yaşatılan deneyimin bir ilk olduğunu belirterek, mağazanın her noktasını bir ödeme noktası haline getirdiklerini ve bunun müşteri memnuniyetinin artmasında çok önemli bir rol oynadığı ifade etti.  Arslan, “Logo mobil satış uygulaması ile ilk kez bulut üzerinden birçok farklı sürecin gerçek zamanlı yönetilmesini sağlayarak kullanıcılara tüm satış kanallarında benzersiz bir müşteri deneyimi sunuyor. Boyner ile yaptığımız iş birliği ile kasa kuyruğuna girmeyen Boyner müşterileri bu ayrıcalıklı satın alma deneyimini ilk kez yaşama fırsatı bulacak. Logo olarak müşteri deneyimi odağımızı geliştirerek ürün geliştirme süreçlerimizde müşteri ihtiyaçlarını ön plana alıyoruz. Ayrıca KOBİ’lerden büyük kurumsal işletmelere kadar tüm müşterilerimize dijital dönüşüm yolculuklarında güvendikleri bir çözüm ortağı olmayı, bu yolda onlara ihtiyaç duydukları tüm desteği vererek birlikte yürümeyi hedefliyoruz” dedi.

Tüketicilerin artık mağaza içinde daha az vakit geçirmek istediğini ve kasa kuyruklarında beklemeyi tercih etmediğini belirten PayCore Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bartu Ülgür, müşterilerin bu isteğine perakendecilerin de farklı satış yöntemleriyle yanıt vermeye çalıştığını söylüyor. PayCore olarak çözüm ortakları Logo Yazılım ile Boyner için geliştirdikleri çok kanallı reyon satış uygulaması olan -PayCore Dijital Ortak’ı hayata geçirdiklerini dile getiren Ülgür, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Bu platformla ödeme, sadakat, satış ve stok yönetimi uygulamalarının tümünü tek bir ödeme kabul cihazı olan Android POS’umuzda topluyor, müşteriye, ürünü satın alma kararı verdiği an, kasa sırası beklemeden reyonda ödeme fırsatı sunuyoruz. Bu proje ile Türkiye’de perakende sektörüne özel çözüm ve ürünlerimizle bu alandaki iş birliklerimizi hızlandırmış oluyoruz. Bu teknolojiyi yurt dışına da taşımak istiyoruz”.

Yorumlar (0)
banner557