banner565

banner472

banner458

banner457

Red Hat, tutarlı ve ölçeklenebilir deneyimler oluşturuyor

Red Hat Inc., Red Hat Cloud Services portföyündeki yenilikleri duyurdu. Hibrit bulut ortamlarında bulut yerlisi uygulamalar geliştiren, kullanıma sunan ve ölçeklendiren müşteriler artık tamamen yönetilen ve iyileştirilen kullanıcı deneyiminden faydalanabiliyor.

REEL SEKTÖR 01.07.2022, 00:01 27.07.2022, 09:54
20646
Red Hat, tutarlı ve ölçeklenebilir deneyimler oluşturuyor

Red Hat Kıdemli Başkan Yardımcısı Ashesh Badani, “Yapılan bu iyileştirmeler, liderlerin yeni ürünleri ve hizmetleri pazara daha hızlı sunabilmesini ve kurumsal değeri artırmasını sağlıyor” dedi. electrical training ALLIANCE BT Mimarı Stephen Boyd ise “Red Hat ile iş ortaklığımız ETA olarak yeni nesil elektrik teknisyenlerine verdiğimiz kaliteli eğitimlerin yönetiminde devrim niteliğinde değişimlerden geçmesini sağlarken dijital dönüşüm yolculuğumuzu da iyileştiriyor” diye konuştu.
BITMARCK Kurumsal Mimariden Sorumlu Yönetici Dirk Schäfers, “Red Hat Integration’ın sağladığı esneklik Red Hat OpenShift’in temeliyle desteklendiğinde kurumsal hizmetlerimizi hızlıca ve kolayca modernleştirebildik” açıklamasını yaptı.
Starburst Teknoloji İş Ortaklıkları Başkanı Harrison Johnson, şunları kaydetti: “ Devam eden işbirliğimizde güvenilir ve ölçeklenebilir bir platformda verilere esnek erişim sağlamaya odaklanacağız ve şirketlerin çalışmalarını hızlandırmalarını sağlayacağız.”

Yorumlar (0)