banner565

banner472

banner458

banner457

TEB Faktoring’den yenilikçi dijital faktoring çözümü

TEB Faktoring, Logo’nun geliştirilebilir alt yapısını kullanarak Erko Teknoloji tarafından geliştirilen uygulama ile işletmelerin finansman ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik yenilikçi bir dijital çözümü hayata geçirdi.

REEL SEKTÖR 01.07.2022, 00:01 27.07.2022, 09:53
20894
TEB Faktoring’den yenilikçi dijital faktoring çözümü

Logo ERP çözümleri arasında geniş kullanıma sahip olan Logo Tiger 3 Enterprise, Logo Tiger 3, Logo GO 3, Logo Tiger Wings Enterprise, Logo Tiger Wings ve Logo Go Wings ürünleri için uyarlanan TEB Faktoring uygulamasıyla, faktoring başvurularının pratik bir şekilde gerçekleştirilmesi ve ihtiyaç duyulan nakdin hızla sağlanması amaçlanıyor. Logo ERP içerisinde bulunan bu ürünleri kullanan işletmeler, TEB Faktoring uygulaması ile faturalı vadeli çeklerinin finansmana uygunluğunu sistemler arası kurulan köprüyle kolayca sorgulatıp, hızla sonucunu alabiliyor.
KOBİ’ler başta olmak üzere Logo ERP kullanan tüm işletmeler, faturalı vadeli çeklerinin faktoring finansmanına uygunluğunu kolayca sorgulayıp, uygun ise kullanabilecekleri finansman tutarını akıcı ve hızlı bir kullanıcı deneyimiyle öğrenebiliyor.
TEB Faktoring Genel Müdürü Gülümser Özgün Henden, “Tüm Logo ERP kullanıcılarının, faktoringe ihtiyacı olduğunda bu ürünümüzü bir kere deneyimlemesini tavsiye ediyorum. Bu ürünle faktoring başvurusu yapmak ve aynı sistem üzerinden sonuç bilgisini almak artık an meselesi. İşletmelerin ihtiyaç duyduğu nakde dakikalar içerisinde ulaşmasına olanak sağlıyoruz” diye konuştu.
Erko Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Emre Korkmaz, “Şirketler, tüm sürecin sistem üzerinden takip edilmesiyle birlikte bilgi akışını anlık olarak da gözlemleyebiliyorlar” dedi.

Yorumlar (0)