banner565

banner472

banner458

banner457

TİM Başkanı İsmail Gülle; “İhracatın gerçek uzmanı TİM’dir”

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Yönetim Kurulu toplantısı, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirildi. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan,

REEL SEKTÖR 01.01.2019, 08:00 28.01.2019, 10:07
7837
TİM Başkanı İsmail Gülle; “İhracatın gerçek uzmanı TİM’dir”

“3 temel hedefimiz var. Rekabetçi olduğumuz alanlarda markalaşma ve tasarımla daha rekabetçi hale gelmek, iç ticareti modern çağın gereklerine göre modern mevzuatlarla ve dijitalleşme ile geliştirmek, üretimde ise yeni teknolojilerle çağı yakalamak. Bizi bu başarıya götürecek tüm bu çalışmalarda TİM’i çok değerli bir yol arkadaşı olarak görüyoruz” dedi.
Toplantıda konuşan TİM Başkanı İsmail Gülle ise “İhracatın gerçek uzmanı TİM’dir. Hedefimiz bellidir: Hedef dış ticaret fazlası veren Türkiye’dir” dedi. 2019’da öncelikli hedefleri arasında TİM’in dijital dönüşümünü gerçekleştirmek olduğunu aktaran Gülle, “Bu kapsamda e-ihracat seferberliği başta olmak üzere çeşitli çalışmaları hayata geçireceğiz. İhracatın fahri elçileri yurtdışında görev yapan ticaret müşavirlerimizi ihracatçılarımızla buluşturarak bu alanda önemli bir açılım sağlayacağız ” dedi.

Yorumlar (0)