banner565

banner472

banner458

banner457

TİM, Odaklı İnoSuit Programı ile firmaları geleceğe hazırlıyor

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM), firmaların inovasyon yetkinliğine uygun kulvarda mentorluk desteği alabilmesi adına hayata geçirdiği Odaklı İnoSuit Programı’nın tanıtımını eş zamanlı olarak Bursa’da ve İzmir’de gerçekleştirildi.

REEL SEKTÖR 01.08.2022, 00:01 22.08.2022, 01:03
20657
TİM, Odaklı İnoSuit Programı ile firmaları geleceğe hazırlıyor

İzmir’de düzenlenen toplantıya TİM Yönetim Kurulu Üyesi Birol Celep’in yanı sıra Jantsa OPEX Yöneticisi Yalçın Yür, Jantsa Kalite Güvence ve Yönetim Sistemleri Müdürü İlknur Tok ve Kent Kart Ar-Ge İnovasyon Bölüm Yöneticisi Dilek Çetin Tulazoğlu katıldı. Bursa’daki toplantıya ise Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreter Yardımcısı Ayşe Mehtap Ekinci ve Copa Isı Sistemleri İnsan Kaynakları Müdürü Tuğba Demirsu Yücetürk katıldı. Her iki ilde düzenlenen toplantılarda yerel firmalara ‘Odaklı İnoSuit Programı’ hakkında detaylı bilgilendirmeler yapılırken ‘Kurumsal İnovasyon Yönetimi’ ile ‘Açık İnovasyon’ ve ‘Dijital Dönüşüm’ konularında bilgi paylaşımları aktarıldı. Odaklı İnoSuit Programı Akademik Koordinatörü Dr. Merih Pasin ve Dr. Mehmet Aydın, ‘Kurumsal İnovasyon Yönetimi ve İnoSuit’ sunumunu gerçekleştirdi.

TİM Odaklı İnoSuit Programı nedir?
Odaklı İnoSuit Programı ile inovasyon yönetimi yetkinliğinin sürdürülebilir şekilde arttırılması, inovasyon yönetimi altyapısının oluşturulması, güçlendirilmesi, her bir kurumun kendi hedeflerine, yapısına ve ihtiyaçlarına uygun kurumsal inovasyon sistemlerinin tasarlanması ve hayata geçirilmesi hedeflenmekte.

Yorumlar (0)