banner565

banner472

banner458

banner457

Türkiye’deki yerleşik şirketlere uluslararası arenada rekabet ve ihracatlarını artırmak için URGE Desteği

2010/8 Sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ̆ kapsamında, T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından firmalara URGE desteği sağlanmaktadır. Bu desteğin amacı, bir proje içerisinde, Türkiye’de yerleşik şirketlerin, uluslararası arenada rekabetçiliğini ve ihracatını artırmaktır.

REEL SEKTÖR 09.11.2021, 12:07 26.12.2021, 21:25
16336
Türkiye’deki yerleşik şirketlere uluslararası arenada rekabet ve ihracatlarını artırmak için URGE Desteği

URGE kapsamında verilen destek kalemleri şunlardır:

  • İhtiyaç̧ analizi desteği (Sektörel uluslararası ve ulusal pazar araştırması dahil- %75 destek oranı)
  • Eğitim ve danışmanlık desteği (Kümenin ihtiyacı olduğu tespit edilen her konuda- %75 destek oranı)
  • Yurtdışı pazarlama ve ticaret heyetleri (Seyahat, konaklama ve organizasyon ve B2B görüşmeleri giderleri- %75 destek oranı)
  • Yurtdışıdan alım heyetleri ziyareti desteği (Potansiyel alıcılarınızın misafir edilmesi B2B görüşmeleri ve firma ziyaretleri sağlanması- %75 destek oranı)

Bireysel Danışmanlık desteği (Urge projesini başarı ile tamamlayan şirketlere diğer ihtiyaçları için özel danışmanlık desteği - %70 ve 50.000USD destek oranı

ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU
SAHA İstanbul tarafından yürütülmekte olan ve T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından teşvik edilen  SAHA İstanbul İleri Malzeme Teknolojileri URGE Projesi 1 ve SAHA İstanbul İleri Malzeme Teknolojileri URGE Projesi 2 projeleri kapsamında 10-13 Kasım 2021 tarihinde yapılacak olan SAHA EXPO 2021 fuarında proje firmalarımızın iş geliştirme faaliyetlerine katkı sağlamak amacıyla alım heyeti organizasyonu planlanmıştır. Yurtdışından askeri ve sivil delegasyonların katılım sağladığı alım heyeti organizasyonumuz için her iki projeden de toplamda 41 firmamız faydalanacaktır. İş geliştirme faaliyetleri kapsamında üye firmalarımızın tanıtımlarına, B2B görüşmelere, teknik ziyaretlere ve seminer katılımlarına ağırlık verilmiştir.

Yorumlar (0)