banner565

banner472

banner458

banner457

Türkiye’nin en teknolojik markaları

NielsenIQ Türkiye ve Pazarlamasyon işbirliğiyle 4. kez düzenlenen Tech Brands Turkey’de bu yılın listesi açıklandı. Her yıl olduğu gibi markaların teknoloji alanındaki tüketici-marka algısı NielsenIQ Türkiye tarafından ölçüldü ve ülkemizin en teknolojik markaları buna göre belli oldu, 41 farklı kategoride ödül verildi.

REEL SEKTÖR 01.04.2023, 00:01 26.04.2023, 09:31
21763
Türkiye’nin en teknolojik markaları

NielsenIQ Türkiye Genel Müdürü Afrika ve Orta Doğu Analitik Başkan Yardımcısı Didem Şekerel, “Markaların teknolojiye yaptıkları yatırımın tüketiciye yansımalarını ölçen araştırmanın gerçekleştirilmesinde ve Türkiye’nin en teknolojik markalarının belirlenmesinde destek olduk” diye konuştu.
Tech Brands Turkey 2023’te kazananlar şu şekilde: Arçelik-Türkiye’nin En Teknolojik Markası. Arçelik-Beyaz Eşya, Klima, Shell-Akaryakıt, Forum-Alışveriş Merkezi, Mutlu Akü-Araç Aküsü, Avis-Araç Kiralama, Lassa-Araç Lastiği, Ziraat Bankası-Banka, Mobil Banka, E-Bebek -Bebek Bakım Ürünleri, Casper-Bilgisayar, Kiğılı-Erkek Giyim, IKEA-Ev Dekorasyon, Taç-Ev Tekstili, Cif -Ev Temizlik Malzemeleri, Pronet-Güvenlik Sistemleri, Sabiha Gökçen-Havalimanı, THY-Hava Yolu, Burger King-Hızlı Servis Restoranı/Hamburger, Dominos-Hızlı Servis Restoranı/Pizza, Penti-İç Giyim, Yurtiçi Kargo-Kargo, Zara-Kadın Giyim, Gratis-Kişisel Bakım, Baymak-Kombi, Arzum-Küçük Ev Aletleri, Getir-Market Ürünleri Online/Mobil Sipariş, İstikbal-Mobilya, Honda-Motosiklet, sahibinden.com-Online Alışveriş/İlan, Trendyol-Online Alışveriş/Moda, Ford-Otomotiv Üreticisi/Ticari, Acıbadem-Sağlık Kurumu, AXA-Sigorta, Adidas-Spor Giyim, Teknosa-Teknoloji Marketi, Türk Telekom-Telekomünikasyon, Etstur-Tur Operatörü, Yataş Bedding-Yatak, Yemek Sepeti-Yemek Online/Mobil Sipariş, Migros-Zincir Market.

Yorumlar (0)