banner565

banner472

banner458

banner457

‘Bugün, bugünü yaşa’: QNB Sigorta’dan KOBİ’lere özel sağlık sigortası

‘Geleceğe Değer’ ile ‘Güzel Çevre, Güzel Toplum ve Güzel Yaşam’ı odağına alan QNB Sigorta, KOBİ’lerin, çalışanlarının sağlık giderlerini güvence altına alabilecekleri ‘Grup Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ ürünü ile öne çıkıyor. QNB Sigorta Genel Müdürü Pınar Kuriş, çalışanların eş ve çocuklarının da Grup Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ndan yararlanabildiğini açıkladı.

SİGORTA 01.01.2024, 00:01 22.01.2024, 09:30
16131
‘Bugün, bugünü yaşa’: QNB Sigorta’dan KOBİ’lere özel sağlık sigortası

7 milyonu aşan müşteri tabanı ve 738 çalışanı ile Türkiye sigortacılık sektöründe en üst sıralarda önemli başarılara imza atarak 2023’ü geride bırakan QNB Sigorta, ilk 9 ayda Sağlık, Hayat ve Ferdi Kaza branşlarında 3.2 milyar TL prim büyüklüğüne ulaşarak bir önceki yılın aynı dönemine göre %108 büyüme sağladı. QNB Sigorta, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası prim üretimi ve pazar payını da hızlı bir şekilde artırmaya devam ediyor.
2023’ün kendileri için bir dönüşüm yılı olduğunu söyleyen QNB Sigorta Genel Müdürü Pınar Kuriş; “Dönüşüm yolculuğumuzda marka ismimizin, kurumsal kimliğimizin yenilenmesinin ve logo değişiminin yanı sıra, sloganımız da değişti. QNB Sigorta olarak devam ettiğimiz yolumuzda, artık ‘Bugün, bugünü yaşa’ diyerek müşterilerimizin, çalışanlarımızın ve paydaşlarımızın hayat boyu yanlarında olmayı sürdürüyoruz” diye konuştu.
2024’te iş alanlarında müşterilerine en iyi hizmeti vererek ve iş/kanal ortaklıklarını derinleştirerek büyümeyi hedeflediklerini belirten Kuriş, mevcut kanallarını daha verimli hale getirerek, kredi bağlantılı işlere ek olarak, özellikle kredi bağlantısız işlere de odaklanmak istediklerinin altını çizdi.
Kuriş; “QNB Sigorta olarak, güçlü bankasürans tecrübemizle de fark yaratıyoruz. Kurulduğumuz tarihten itibaren bankasürans iş ortaklığı ile büyüdük ve bu alanda elde ettiğimiz deneyim ve başarılarımızı da sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.
Sürdürülebilirlik konusuna da değinen Kuriş; “Kurumsal değerlerimize eklediğimiz ‘Geleceğe Değer’ ile ‘Güzel Çevre, Güzel Toplum ve Güzel Yaşam’ı odağımıza aldık. Sadece bu yıl hayata geçirdiğimiz 16 proje ile 2.059 hayata dokunduk. Eğitim, sağlık ve çevre konularında yaptığımız çalışmalarla, daha yaşanabilir bir dünya için adımlar atmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.
QNB Sigorta’nın yenilenen mobil uygulamasıyla müşterilerine 7/24 kesintisiz hizmet sunduklarını ifade eden Kuriş, online sağlık hizmetleriyle müşterilerine her an her yerden kullanabilecekleri online doktor, online psikolog ve online diyetisyen hizmetleriyle fayda sağladıklarını kaydetti: “Dijital onay akışları ile tüm kanallardan yapılan satış süreçlerimizin yüzde 99’u tamamen kağıtsız olarak basit ve hızlı bir şekilde tamamlanabiliyor.”
Kuriş, dijitalleşme çalışmaları ile ilgili şunları da aktardı: “Yakın zamanda dijital asistanımız ile Tamamlayıcı Sağlık Sigortası müşterilerimize whatsapp üzerinden hizmet vermeye başladık. Ek olarak, müşterilerimiz online satış kanallarımız üzerinden Akıllı Hayat, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası gibi ürünler satın alabilirken, diğer tüm ürünlerimizle ilgili de istedikleri tüm bilgilere kapsamlı ve hızlı bir şekilde de erişebiliyorlar.”
KOBİ’lere özel çalışmalarından da bahseden Kuriş, şu bilgileri verdi: “KOBİ’ler kendi bireysel sigorta ihtiyaçlarına ek olarak çalışanları için de sigorta güvencesine sahip olmak isteyebiliyorlar. KOBİ’lerimizin bu ihtiyaçlarını değerlendirdiğimizde, çalışanlarının sağlık giderlerini güvence altına alabilecekleri ‘Grup Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ ürünümüzü hizmete sunuyoruz. Herhangi bir sağlık sorununda çalışanlar, SGK ve QNB Sigorta ile anlaşmalı özel sağlık kurumlarında cebinden herhangi bir ücret ödemeden muayene ve tedavi olabiliyor. Üstelik çalışanların eş ve çocukları da aynı kapsamda Grup Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ndan yararlanabiliyor. Yanı sıra Grup TSS kapsamında Check-Up, online doktor görüşmesi, online psikolog ve diyetisyen danışmanlığı, diş sağlığı ve göz sağlığı paketleri ve acil kara ambulansı gibi asistans hizmetlerimiz de öne çıkıyor.”

Yorumlar (0)
banner557