banner565

banner472

banner458

banner457

 IVECO’dan Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’na gezici eğitim aracı

Iveco Türkiye, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’na (EÇEV) bağışlanan IVECO Daily gezici eğitim aracını teslim etti. Törene EÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Yıldız Ünsal, EÇEV Genel Müdürü Şule Bilir, Iveco Genel Müdür Hakkı Işınak ile üst düzey yöneticiler katıldı.

SOSYAL SORUMLULUK 01.08.2022, 00:01 22.08.2022, 09:01
12503
 IVECO’dan Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’na gezici eğitim aracı

Iveco Asya Bölgesi İnsan Kaynakları Direktörü Gülay Hantal, “Her sene sürdürülebilirlik projesi kapsamında ülkemizde çeşitli yardımlarda bulunuyoruz. Bu sene EÇEV ile birlikte neler yapabileceğimizi konuşurken gezici bir aracın nasıl olabileceğini düşündük ve bunun için bu projeyi geliştirdik” dedi.
Iveco Türkiye Hafif ve Orta Vasıta Satış Müdürü Erkan Erşin ise aracın içinde 18 metrekarelik sınıf, kitaplık bulunduğunu, aynı anda 12 öğrenciye eğitim verildiğini söyledi.
Erşin, “Aracın yan duvarı açıldığı zaman da tiyatro vb etkinliklerin yapılabilmesine olanak sağlanmaktadır. Aracın tavanında yenilenebilir enerji kaynağı olarak 4 adet güneş paneli bulunurken ayrıca yaz kış eğitim için ısıtma sistemi, klima, jeneratör ve tuvalet mevcuttur” bilgisini verdi.

Yorumlar (0)