banner565

banner472

banner458

banner457

İPA-İTÜ Arı Teknokent’ten işbirliği

İstanbul’un öğrencilere yönelik en büyük tasarım festivali First Hand’22 Deneyim Festivali İstanbul Planlama Ajansı ve İTÜ ARI Teknokent işbirliği kapsamında, İPA Kampüs’te yoğun katılımla gerçekleştirildi.

TEKNOPARKLAR 01.11.2022, 00:01 21.11.2022, 09:41
20746
İPA-İTÜ Arı Teknokent’ten işbirliği

Tasarım ve mimarlığa ilgi duyan her bireyin; etkileşim ve deneyimleme sonrasında bir diyalog kurmasını sağlayan First-Hand’22 Deneyim Festivali katılımcıları odak noktası olan deneyim ve etkileşim teması etrafında sektörde yer alan yetkin temsilcileri ile buluşturdu. İPA Kampüs, alan içi etkinlikleriyle Bien, Decathlon, Redbull ve Arkitera birlikteliğinde 15’i aşkın, girişimci ve tanıtım stantlarıyla İTÜ Çekirdek, İBB Zemin İstanbul birlikteliğinde 30’dan fazla kuruma ev sahipliği yapıldı.
İTÜ ARI Teknokent Genel Müdürü Prof.Dr. Attila Dikbaş, “İstanbul Planlama Ajansı ve İTÜ ARI Teknokent yaklaşık 2 yıldan beri sıkı bir işbirliği içerisinde. İPA ekibi İstanbul için Türkiye’ye örnek bir model hatta dünyaya örnek model olabilecek yenilikçi ve teknoloji odaklı girişimcilik ekosistemi için çalışmakta. İTÜ ARI Teknokent olarak İBB ile bu önemli oluşum içinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)