banner565

banner472

banner458

banner457

Pamukkale TEKNOKENT ile sanayi işbirliği projesine altın madalya

Pamukkale TEKNOKENT ile sanayi işbirliği projesine Amerika’dan altın madalya geldi. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ile Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yer alan tekstil firması ASLITEKS ile gerçekleştirilen üniversite-sanayi işbirliği kapsamında, proje yürütücüsü PAÜ KASUAM (Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi) Müdürü Doç.Dr. Zeynep Meral Tanrıöğen danışmanlığında geliştirilen ve fabrikadaki çalışanların yaratıcı düşünme ve konuşma eğitimi aldıktan sonra geliştirdikleri düşünceleri kitlelerle paylaştıkları ‘Eşit Yarınlar İçin Değişim-Respect’ sosyal etki projesi altın madalya ile ödüllendirildi.

TEKNOPARKLAR 01.10.2022, 00:01 19.10.2022, 08:59
20778
Pamukkale TEKNOKENT ile sanayi işbirliği projesine altın madalya

Proje, hem Türkiye Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından INTERTEK bağımsız denetimi ile verilen ‘İşte Eşit Kadın Sertifikası’nı aldı, hem de Dünya’nın en iyi işverenlerinin ve insan kaynakları uygulamalarının ödüllendirildiği 19. Uluslararası The Stevie Awards Uluslararası İş Ödülleri’nde (IBA) ‘Yılın Düşünce Liderliği Kampanyası’ kategorisinde altın madalya kazandı. Ödül 15 Ekim 2022’de Londra Park Lane’de düzenlenecek galada takdim edilecek.
Pamukkale Üniversitesi Rektörü ve Pamukkale Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Ahmet Kutluhan ise şunları söyledi: “Üreten Üniversitemiz Pamukkale Üniversitesi ve Pamukkale Teknokent, göreve geldiğim ilk zamandan bu yana, üniversite-sanayi işbirliği düsturumuz ile üretmeye hızla devam etmektedir. Pamukkale Teknokent ile Üniversitemizin Öğretim Üyesi Z. Meral Tanrıöğen Hocamızın danışmanlığında Denizli’mizin tekstil devlerinden biri olan Aslıteks firması ile yürütülen işbirliğimizin bu altın madalya ile takdir edilmesi, bizleri son derece gururlandırmış olup mutlu etmiştir.”

Yorumlar (0)