banner565

banner472

banner458

banner457

TOSB İnovasyon Merkezi ve Bilişim Vadisi’nden sanayici ve girişimcilere destek

TOSB İnovasyon Merkezi ve Bilişim Vadisi’nin koordinasyonunda gerçekleştirilen ‘Sanayiciler Girişimcileri Dinliyor’ programının desteklediği girişimciler, gerçekleştirdikleri 42 adet satışın ardından 16.5 milyon TL’lik ciro elde etti.

TEKNOPARKLAR 01.07.2022, 00:01 27.07.2022, 09:42
20697
TOSB İnovasyon Merkezi ve Bilişim Vadisi’nden sanayici ve girişimcilere destek

TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Dudaroğlu, “Katmadeğeri yüksek ürün ve hizmetleri ile örnek işbirliklerine imza atan girişimciler ve onlarla bir araya gelen sanayicilerimiz sektörümüz için son derece kıymetli. Bu kapsamda gerçekleştirilen sanayi-girişimci örneklerinin daha da artırılmasını hedefliyoruz” dedi. İnovasyondan Sorumlu TOSB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Burhanoğlu da inovasyon ve teknolojinin otomotiv sektörünün yaşadığı değişimin bir parçası olması adına son derece kıymetli olduğunu belirtti: “Üretimde dijital dönüşümün sağladığı avantajlar ile hayata geçirilen işbirliklerinin önemi artıyor. Bu gerçeklerden yola çıkarak desteklediğimiz programımız da sanayi-girişimci işbirliklerine yönelik ekosistemin avantajları noktasında farkındalık yaratıyor.”
Sanayiciler Girişimcileri Dinliyor programı dahilinde; seçilen bir sanayi şirketi ile söz konusu firmanın ihtiyaçlarına çözüm üreten girişimciler bir araya geliyor. Türkiye’de 8 ilde 30 firmayla görüşüldü.

Yorumlar (0)