banner565

banner472

banner458

banner457

GSO’dan Hannover’e çıkarma 

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) Gaziantep Savunma Sanayi ve Teknoloji Kümesi, Dünya’nın en büyük sanayi fuarı niteliğinde olan Hannover Uluslararası Sanayi Fuarı’na çıkarma yaptı.

TSO PLATFORM 01.07.2022, 00:01 27.07.2022, 10:05
12487
GSO’dan Hannover’e çıkarma 

Heyet ayrıca, Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile Bremen Ticaret Odası’nda, Türkiye Cumhuriyeti Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya, Ticaret Ataşesi Yasemin Özak Coşkun’un katılımıyla düzenlenen Türk-Alman Ekonomi ve İşbirliği Toplantısı’na katıldı.
Başkonsolos Kaya, ticari işbirliklerinin gelişmesi konusunda her türlü desteği vereceklerini belirterek yardıma hazır olduklarını kaydetti.
GSO Teknik Danışmanlık ve KOBİ Geliştirme Müdürü Veysel Çelebi, Türk-Alman iş ticaret hacminin arttırılması için Bremen Ticaret Odası ile ortak işbirliği yapılması gerektiğini ifade etti.
Bremen Ticaret Odası Dış İlişkiler Genel Müdürü Volkmar Herr ise iki ülkenin işbirliğinin artması adına Gaziantep’e bir ziyaret programı yapma planları olduğunu söyledi.

Yorumlar (0)
banner557