26. Avrasya Ekonomi Zirvesi çalışmaları devam ediyor; Türkiye 11. Cumhurbaşkanı’na ziyaret

Marmara Grubu Vakfı’nın çeyrek asırdır başarıyla sürdürdüğü Avrasya Ekonomi Zirveleri çalışmaları devam ediyor. Marmara Grubu Vakfı Genel Başkanı Dr. Akkan Suver ve Marmara Grubu Vakfı Mütevelli Heyet Üyeleri’nden oluşan Heyet, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü makamında ziyaret ederek, 2023’te İstanbul’da düzenlenecek 26. Avrasya Ekonomi Zirvesi’yle ilgili bilgilendirdi ve davet etti. 11. Cumhurbaşkanı Gül, Zirve’ye katılacağını bildirdi.

HABER 01.01.2023, 00:00 25.01.2023, 09:37
29902
26. Avrasya Ekonomi Zirvesi çalışmaları devam ediyor; Türkiye 11. Cumhurbaşkanı’na ziyaret

Marmara Grubu Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı’nın, çeyrek asırdır başarıyla sürdürdüğü Avrasya Ekonomi Zirveleri çalışmaları devam ediyor. 26. Avrasya Ekonomi Zirvesi, Marmara Grubu Vakfı tarafından, Dergimiz KobiEfor’un basın medya sponsorluğu ve çözüm ortaklığında, 13-14-15 Mart 2023’te, ‘Güvensizliği Bitir İş Birliğine Başla’ temasıyla İstanbul’da düzenlenecek.
Marmara Grubu Vakfı Genel Başkanı Dr. Akkan Suver ve Marmara Grubu Vakfı Mütevelli Heyet Üyeleri’nden oluşan Heyet, Türkiye Cumhuriyeti’nin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü makamında ziyaret ederek, 26. Avrasya Ekonomi Zirvesi’yle ilgili bilgiler verdi ve davet etti. Heyet, Zirve’de küresel işbirliğinde barışın önemi ele alınırken Büyük Atatürk’ün ‘Yurtta barış, Cihanda barış’ deyişindeki haklılığının  da ulusal ve uluslararası boyutta gündeme getirileceğini ve Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzyıllık muhteşem mazisi yabancı misafirlere anlatılacağını ifade etti.
Marmara Grubu Vakfı, Türkiye’nin uluslararası alanda Avrasya coğrafyasındaki ilişkilerini güçlendiren en önemli etkinliklerinin başında gelen Avrasya Ekonomi Zirveleri’nin önemli destekçilerinden biri olan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, 2023 yılında İstanbul’da düzenlenecek 26. Avrasya Ekonomi Zirvesi ile ilgili görüşlerini, değerlendirmelerini ve önerilerini de aldı. 11. Cumhurbaşkanı Gül, Zirve’ye katılacağını söyledi.
Toplantıya katılan Marmara Grubu Vakfı Genel Başkanı Dr. Akkan Suver başkanlığındaki Vakıf Mütevelli Heyet Üyeleri’nden oluşan Heyet, şu isimlerden oluştu: KobiEfor Dergisi Sahibi ve Editör, Kocaeli Alikahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Sönmez, Marmara Grubu Vakfı AB ve İnsan Hakları Platformu Başkanı Müjgan Suver, Marmara Grubu Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri; Turan Sarıgülle ve Lale Aytanç Nalbant, İş İnsanları; Murat Keçeciler, Murad Ali, Nimet Ulubay, Ahmet Polat, Belgin Tanrıverdi,  Mustafa Ergin ve Mahmut Saklı.

Yorumlar (0)