banner565

banner472

banner458

banner457

32. Kalite Kongresi ve Türkiye Mükemmellik Ödülleri, 7-8 Kasım’da, İstanbul’da; ​​​​​​​Cumhuriyetimizin 100 yıllık panoraması ve geleceği ele alınacak

Türkiye Kalite Derneği (KalDer), gelenekselleşen Kalite Kongresi’nin bu yıl 32.’sini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. KalDer tarafından, KobiEfor’un basın / medya sponsorluğunda, “Su Gibi” temasıyla, 7-8 Kasım’da, İstanbul’da yapılacak 32. Kalite Kongresi’nde, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100 yıllık panoramasına ışık tutulacak ve yeni 100 yıllık döneme dair önemli çıkarımlarda bulunulacak. Türkiye Mükemmellik Ödülleri’nin de verileceği Kongre’de bilim, akademi, medya ve iş dünyasının önde gelen temsilcileri bir araya gelecek. Ve bu yıl ilk kez Türkiye Sürdürülebilir Gelecek Ödülleri de verilecek.

HABER 01.08.2023, 00:00 24.08.2023, 09:22
15702
32. Kalite Kongresi ve Türkiye Mükemmellik Ödülleri, 7-8 Kasım’da, İstanbul’da; ​​​​​​​Cumhuriyetimizin 100 yıllık panoraması ve geleceği ele alınacak

Ülkemizde sürdürülebilir iş ve yaşam kalitesine yön gösteren ve dönüşüme liderlik eden bir sivil toplum kuruluşu olma vizyonuyla çalışan Türkiye Kalite Derneği (KalDer), bu yıl 32. kez düzenleyeceği Kalite Kongresi’nde yepyeni bir konuyla kamuoyunun karşısına çıkmaya hazırlanıyor. KalDer tarafından, dergimiz KobiEfor’un basın / medya sponsorluğunda, 7-8 Kasım’da İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda “Su Gibi” teması ile gerçekleştirilecek olan 32. Kalite Kongresi ve Türkiye Mükemmellik Ödülleri Töreni’nde, Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye’nin 100 yıllık geçmişi ve önümüzdeki 100 yılın bizlere neler getireceği ele alınacak. Bu yıl ilk kez Türkiye Sürdürülebilir Gelecek Ödülleri’nin de verileceği Kongre’nin ilk günü 1923’ten 2023’e ekonomimiz, sosyal yapımız ve coğrafyamız, ikinci günü ise önümüzdeki ekonomik sorunlar, sosyal değişimler, coğrafyamızın karşı karşıya olduğu riskler masaya yatırılacak.

“Su Gibi” temasıyla geçmiş ve geleceğe uzman bakış
32. Kalite Kongresi hakkında değerlendirmede bulunan KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Bayraktar, şunları söyledi: “Dernek olarak 1992 yılından bu yana düzenlediğimiz Kalite Kongre’lerinde yaklaşık 150 bin katılımcı ve 2 bin 800 konuşmacı yer aldı. Ayrıca her yıl yaklaşık 3 bin 600 kişiye evsahipliği yaptık. Bu sene içinse heyecanımız ve mutluluğumuz çok başka. Çünkü Cumhuriyetimizin 100. yaşını kutladığımız bu yılda temamızı Cumhuriyetimizin su gibi geçen 100 yılına atfettik. Bu kapsamda ‘Su Gibi’ temasıyla ülkemizin 100 yıllık geçmişinden dersler çıkaracak, gelecek 100 yıllık dönemdeki fırsat ve riskleri bilimsel bir zeminde ele alacağız. Birinci gün ‘Su Gibi Geçti’ temasıyla; ‘Cumhuriyet Bizi Nasıl Geliştirdi, 100. Yılında Türkiye Toplumu, 100. Yılında Türkiye Coğrafyası, Dünden Bugüne Cumhuriyet Kadını’ oturumları gerçekleştirilecek. İkinci gün ise ‘Su Gibi Gelecek’ temasıyla; ‘Bugünden Yarına Cumhuriyet Gençliği, Nasıl Bir Ekonomi, Nasıl Bir Toplum, Nasıl Bir Coğrafya, Biz Cumhuriyeti Nasıl Geliştireceğiz’ oturumları düzenlenecek. Alanında uzman isimler iki gün boyunca çok önemli konu başlıkları altında değerli bilgiler paylaşacak. İki günün sonunda ise tüm konuları içine alan Kongre Bildirgemiz yayınlanacak. Son olarak belirtmek isterim ki 32. Kalite Kongremizde gelenekselleşen Türkiye Mükemmellik Ödülleri sahiplerini bulacak. Bu Kongremizde yine bir ödüle daha imza atacağız. Bu yıl ilk defa düzenlediğimiz ve şirketlere sürdürülebilirlik konusunda yol haritası olması açısından ülkemizde ilk olan Türkiye Sürdürülebilir Gelecek Ödülleri de sahiplerine takdim edilecek.”

Yorumlar (0)