banner565

banner472

banner458

banner457

38 yıldır aynı heyecan ve özveriyle; aydınlık bir yaşam için

1984’ten günümüze göz sağlığını korumak ve sonradan olma körlüğü önlemek amacıyla halkı bilinçlendirmek, erken teşhis ve tedavi yöntemleriyle öncü bir kurum olmak özelliğini sürdüren Göz Vakfı Hastaneleri, modern tıbbın son teknoloji imkanlarını kullanarak hasta memnuniyetine odaklanıyor. İstanbul’da iki, Bursa’da bir lokasyonda geçen yıl 80 bin hastaya şifa dağıtan Göz Vakfı Hastaneleri, etik değerleri ve üstün hizmet anlayışı ile tüm hastaları için aydınlık bir yaşam sunmayı amaçlıyor.

HABER 01.03.2022, 00:01 28.03.2022, 10:25
22718
38 yıldır aynı heyecan ve özveriyle; aydınlık bir yaşam için

Göz Vakfı Hastaneleri ‘Güven’le büyüyor
Pandemi’ye rağmen geçtiğimiz yıl 80 bin hasta Göz Vakfı’nı tercih etti. Göz Vakfı Hastaneleri Direktörü Doç. Dr. Barış Yeniad, ideallerini ve Göz Vakfı Hastaneleri’nin farkını şöyle açıklıyor: “Genel ve tıbbi ahlak kurallarından ödün vermeden, hasta memnuniyetini en üst noktada tutarak hizmet kalitemizi arttırmaya odaklanıyoruz. Kar odaklı değiliz. Niteliği yüksek, idealist doktorlarımızla çalışıyoruz. Göz Vakfı Hastaneleri olarak da bugüne kadar ‘güven’ ile hizmet verdik. Bundan sonra da aynı prensip ile hizmet vermeye devam edeceğiz.” Göz hastalıklarında hastaların kendilerini yetkili otorite olarak görüp teşhis ve tedavide teyid aldığının altını çizen Yeniad, “Göz Vakfı Hastaneleri, hastalarımız tarafından referans olarak görülür” diyor.

Pandemi’de ciddi talep aldı
Göz Vakfı Hastaneleri; İstanbul’da Bayrampaşa, İdealtepe ve Bursa’da Yıldırım’da toplam 34 doktoruyla hasta kabul ediyor ve hizmet veriyor. Hasta memnuniyetini devam ettirmek için yeni bir yatırımı düşünmediklerini belirten Yeniad, mevcut hastanelerinin gelişimine odaklandıklarını söylüyor. Karlılık oranlarının yüzde 15’lerde olduğunun altını çizen Yeniad, elde edilen karın yeni yatırım olarak hastanelere ve çalışanlara döndüğüne dikkat çekiyor. Yeniad, “Çok özel bir ekosistem oluşturduk. Hastanelerimizin tercih edilme nedeni yarattığı memnuniyettir” diyor.
Göz Vakfı Hastaneleri’nin tıbbi cihaz ve alet parkurunda Türkiye’nin en iyisi olduğunu vurgulayan Barış Yeniad, son teknolojiden taviz vermediklerini, sektördeki güncel gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve ihtiyaç halinde yatırımı hemen gerçekleştirdiklerini belirterek, örneğin; lazerle katarak ameliyatlarını Türkiye’de yapan ilk hastanelerden biri olduklarını ifade ediyor.
Bayrampaşa’daki 8000 metrekare modern hastane binasına 2019’da taşındıklarını ifade eden Yeniad, İdealtepe Göz Merkezimiz tam kapasite hizmet veriyor. Bu yıl Bursa Yıldırım’da hizmet veren Göz Merkezi’mizi Nilüfer İlçesi’nde 2 bin metrekare alana taşımak istiyoruz. Gerekli izinlerin alınma aşamasındayız. Hızlı büyümeden sağlam adımlarla hizmet vermek öncelikli konumuz” açıklamasını yapıyor. Pandemi nedeniyle vatandaşlara seslenen Yeniad, Covid önlemlerini alarak katarakt veya glokom gibi hızlı gelişen göz hastalıklarına karşı geç kalınmaması için hastane ziyaretlerinin ertelenmemesi gerektiği mesajını veriyor.

“Sağlık turizminde Türkiye merkez olabilir”
Sağlık turizminde Türkiye tüm dünyanın çekim merkezi olma yolunda ilerliyor. Son bir yıldır çok sayıda yurtdışından hasta geldiğini dile getiren Yeniad, Afrika, Ortadoğu’nun yanı sıra Almanya, Hollanda, İngiltere gibi ülkelerden talep gördüklerini hastaların da ağırlıklı olarak gözlükten kurtulma ve mercekten kurtulma operasyonlarına ilgi gösterdiğini açıklıyor. Yeniad, şu bilgileri veriyor: “Sağlık sektöründe yetkinliğimiz yüksek. Sadece göz branşı için değil sağlığın birçok alanında ülkemiz çekim merkezi konumunda. Çalışan kadromuzun niteliği çok yüksek. Şu anda tüm hastalarımız içinde yabancı oranımız yüzde 1’e ulaştı.”

“14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun”
Yeniad, 14 Mart Tıp Bayramı’nı şu sözlerle kutladı: “Yaşanan Pandemi süresince toplum sağlığı için var gücü ile çalışan, hayatımızın her alanında yanımızda olan doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarım. Gayret ve özveri ile çalışan tüm sağlıkçılara minnettarız. Bu uğurda hayatını kaybedenleri rahmetle anıyoruz.”

Yorumlar (0)