banner565

banner472

banner458

banner457

ARC Advisory Group, IFS’i havacılık ve savunma EAM yazılımlarında onuncu kez pazar lideri seçti

Global kurumsal uygulamalar şirketi IFS’in, ‘Havacılık ve Savunma’ sektörünün bir numaralı Kurumsal Varlık Yönetimi (EAM) yazılım tedarikçisi olduğu açıklandı. IFS, dünyanın önde gelen araştırma ve danışmanlık şirketi ARC Advisory Group tarafından üst üste onuncu kez pazar lideri seçildi.

HABER 01.12.2018, 08:45 29.12.2018, 11:42
6252
ARC Advisory Group, IFS’i havacılık ve savunma EAM yazılımlarında onuncu kez pazar lideri seçti

ARC Advisory Group’un araştırmasına göre IFS, global ‘Havacılık ve Savunma Kurumsal Varlık Yönetimi (EAM) pazarında 10 yıldır en büyük paya sahip.
ARC Advisory Group araştırma ve danışmanlık firması tarafından yapılan “2017-2022 Global Kurumsal Varlık Yönetimi Pazarı Araştırması” (Enterprise Asset Management Global Market Research Study 2017-2022), IFS’in ‘Havacılık ve Savunma’ sektöründeki pazar payını yaklaşık iki katına çıkardığını ve kendisinden sonra en yüksek paya sahip diğer katılımcılar arasındaki liderliğini yıldan yıla güçlendirdiğini gösteriyor. Rakamlar, 2017 yılında havacılık bakım yönetimi yazılımı tedarikçisi Mxi Technologies’in satın alınmasının ardından gerçekleşen gelir artışlarını da kapsıyor.
“IFS dünya genelinde ‘Havacılık ve Savunma’ sektörlerinde çok güçlü bir şirket” diyen ARC Advisory Group Kurumsal Yazılımlar Araştırma Direktörü Ralph Rio, şunları söyledi: “IFS, ‘Havacılık ve Savunma’ sektöründeki işletmelere IFS Maintenix ve IFS Applications çözümleriyle gerçekleştirdiği güçlü hizmetleriyle bu alandaki liderliğini daha da pekiştirdi.”
IFS, geçtiğimiz yıl içinde PSA Airlines, Air Transport Services Group (ATSG), AECOM, TEST-FUCHS, Tsunami Tsolutions, G7 Aerospace ve Calidus gibi şirketlerle çok sayıda üst düzey anlaşma ve ortaklık sözleşmesi imzaladı. Bu müşteriler ve iş ortakları da BAE Systems, Lockheed Martin, General Dynamics, SAAB, HAL, Emirates, LATAM, China Airlines, Air France-KLM ve Southwest Airlines gibi lider ‘havacılık ve savunma’ çözümleri kullanıcıları arasına katıldı.
IFS Havacılık ve Savunma İş Birimi Başkanı Scott Helmer, şunları ifade etti: “IFS, son derece dinamik olan ‘havacılık ve savunma’ sektöründe faaliyet gösteren tüm ölçekteki işletmeler için 10 yıldır lider EAM yazılım tedarikçisi olmaya devam ediyor. Uzun süredir koruduğumuz liderliğimizin temelinde, ürün ve servis inovasyonu konusunda, kapsamlı sektörel bilgi birikimine ve deneyime sahip ekibimizle de desteklediğimiz kararlı yaklaşımımız yer alıyor. Donanımın bulunabilirliği, güvenliği ve verimliliği açısından EAM optimizasyonu hayati önem taşımaya devam ediyor, bu öncelikler ise gelecekteki büyümemizi ve başarılarımızı desteklemeyi sürdürecek.”
IFS’in havacılık ve savunma sektöründeki müşterilerine sunduğu destekler hakkında daha fazla bilgiye www.ifsworld.com adresinden ulaşmak mümkün.
IFS hakkında; IFS™ , büyüyen işletmelerin verimlilik sorunlarını çözmeye yardımcı ERP sistemleri geliştiren global yazılım firması. Sunduğu ürün ve hizmetler işletmelerin kaynaklarını daha verimli kullanarak daha iyi bir işletme performansı, büyüme ve rekabet avantajı yakalamasını sağlıyor. 1983’te İsveç'te kurulan ve dünya genelinde 60 ülkede 80 ofiste faaliyet gösteren IFS’in yeni nesil ürünü “IFS Applications” benzersiz kolay kullanım özellikleri, işletmenin uçtan uca tüm ihtiyaçları kapsayabilen fonksiyonalitesi ve esnek mimari altyapısı ile her ölçekteki işletmelerin ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlandı.
Günümüzde aralarında BMW, Volvo, Saab, Emirates, Lockheed Martin, Amerikan Hava Kuvvetleri, Jotun gibi firmaların bulunduğu 3000’den fazla şirket, 1 milyondan fazla kullanıcı işlerini IFS Applications ile yönetiyor. IFS Applications Türkçe dahil 23 dilde kullanılabiliyor ve çoklu şirket, çoklu döviz ve uluslararası muhasebe sistemlerine yapısına tam destek sağlıyor.
2004’te kurulan ve bu tarihten itibaren hızla büyüyen IFS Türkiye Ofisi, aralarında Durmazlar Makina, KVK Teknoloji, Petlas ve AKO Grup, Koska Helva, Samet Kalıp, Makel Elektrik, Bursa Beton & Çimento, Çemtaş, Gülermak, Makyol İnşaat, Teknorot Otomotiv, FNSS Savunma, SKT Otomotiv, Sinpaş İnşaat, Seranit, Müzekart, Dearsan Tersanesi gibi farklı sektörlerde 500’den fazla işletme ve 20 binin üzerinde kullanıcıya ulaştı.

Yorumlar (0)
banner557