banner565

banner472

banner458

banner457

BELBİM, İstanbulkart ile üye iş yerlerine özel avantajlar sunuyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin fintek şirketi olarak akıllı şehir vizyonumuzla 2019’da ulaşım kartı olarak devraldığımız İstanbulkart’ı alışverişlerde de kullanılan bir ‘Şehir Yaşam Kartına’ dönüştürdük. Bünyesine eklediğimiz fintek nitelikleri sayesinde artık ulaşımın yanı sıra yerel marketlerde, kafe-restoranlarda, online yemek siparişinde, müzelerde ve anlaşmalı POS cihazlarının olduğu 100 binden fazla noktada İstanbulkartla ödeme yapılabiliyor.

HABER 01.05.2024, 00:01 06.05.2024, 10:09
6835
BELBİM, İstanbulkart ile üye iş yerlerine özel avantajlar sunuyor

Bireyselde İstanbullulara ulaşım ve alışveriş ödemelerinde çeşitli kampanyalar sunarken kurumsalda da tüm işletmeler için geliştirdiğimiz fintek hizmetlerimizi yine çeşitli avantajlar eşliğinde kullanıcılarla buluşturuyoruz.

İstanbulkart’tan şirketlere özel kurumsal çözümler
İstanbulkart’ın ödeme ve yükleme ağını genişletirken kurumsal hizmetlerimizi de genişletiyoruz. Şirketlerin personeline sağladığı ek ödemelerini tek çatı altında topluyoruz.
• Personel kimlik kartıyla personel devam kontrol sistemi altyapısını kurarak mesai saatleri güvence altına alınırken ulaşım ve alışveriş ödemelerinin de tek kartla gerçekleştirilmesini sağlıyoruz. İstanbulkart’ın tüm özelliklerine sahip olan personel kimlik kartı, İstanbulkart’ın geçtiği tüm alışveriş noktalarında üstelik kampanyalardan yararlanılarak kullanılabiliyor.
Kurumsal TL yükleme işlemlerinde İstanbulkartlara tüm ödemeler için belli bir alt limit olmaksızın TL yüklenebiliyor. Yüklenen tutar ay içinde kullanılmadığı takdirde bir sonraki aya devrediyor.
Yalnızca ulaşımda kullanılan ve İstanbulkart’a geçiş hakkı olarak yüklenen abonman hizmeti, kurumlara %85’e varan vergi indiriminden yararlanma imkanı sunuyor.

500’den fazla firma İstanbulkart’ın avantajlı dünyasında
Aralarında Acıbadem, Çaykur, Yapı Kredi ve Divan Otel’in de bulunduğu 500’den fazla çok kıymetli kuruluş İstanbulkart ile çalışanlarına sağladığı ek ödemeleri tek bir kart üzerinden veriyor, bu sayede yapılan ödeme kullanıcısının tercihine göre değerlendirilebiliyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla küçük esnaf da kalkınıyor
Sosyal belediyecilik anlayışımızla İstanbulkart’ın ödeme ağına esnaf ve KOBİ’lerimizi dahil ettik. Sosyal Destek Kartlarının ve tüm İstanbulkartların küçük esnafın işletmelerinde de geçmesini sağladık.
Halk Bakkal projemizle 1500’e yakın küçük esnaf ödeme ağımıza katıldı. ‘Esnaf kalkınırsa değer katlanır’ diyerek hem ihtiyaç anında ailelerin hem de mahalle esnafının yanında oluyoruz.

Üye işyerlerine özel POS hizmetleri
Fiziki POS hizmetimizle bireysel, kurumsal temsilcilere ve üye işyerlerine İstanbulkart ve banka/kredi kartlarıyla temassız bir şekilde ödeme almalarını sağlarken uygun komisyon oranları sunuyoruz.

İstanbulPAY ile cep telefonundan işlem kolaylığı
VUK 507 tebliğine uygun İstanbulPAY ile üye iş yerleri için Android tabanlı cep telefonundan hızlı, güvenilir ve kolaylıkla ödeme almayı sağlayan bir mobil uygulama sunuyoruz. NFC ödeme seçeneği sayesinde İstanbulPAY ile;
24 milyon İstanbulkart kullanıcısının ve sosyal yardım kartı sahiplerinin bu noktalardan alışveriş yapması mümkün oluyor.
Ek bir fiziksel POS cihazına ihtiyaç olmadan saniyeler içerisinde temassız bir şekilde ödeme alınabiliyor. Kayıt altına alınan işlemler satış sonrasında incelenebiliyor.
Perakende veya toptan satış yapan, kredi kartı, banka kartı ve İstanbulkart ile temassız ödeme almak isteyen bütün işyerlerinde kullanılabiliyor.

Teknolojik ödeme hizmetleri çözümlerimizle İstanbulluların ihtiyaçlarına hızlı, güvenilir ve kaliteli yanıt verilmesi ilk 5 yıllık görev süremizin kritik adımları oldu. Yeni dönemde de hem halkın ihtiyaçlarına yönelik bireysel projeler hem de ülkemizin kalkınmasında önemli rol oynayan kurumlara özel, avantajlı projeler sunmaya devam edeceğiz.

Yorumlar (0)