banner565

banner472

banner458

banner457

Gaziantep’ten dünyaya açılan marka; AKINALBELLA

Akınal Ayakkabıcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Akınal, hedeflerini şöyle açıklıyor: “2025 yılında Türkiye’de ilk, Avrupa ve Avrasya bölgesinde marka bilinirliği en yüksek 5 firma arasında olmak.”

HABER 01.12.2019, 07:36 26.12.2019, 15:39
10959
Gaziantep’ten dünyaya açılan marka; AKINALBELLA

Akınal Ayakkabıcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Akınal, “2025 yılında Türkiye’de ilk, Avrupa ve Avrasya bölgesinde marka bilinirliği en yüksek 5 firma arasında olmak” hedefiyle çalıştıklarını söylüyor. Cevdet Akınal, “Toplumsal sorumluluklar çerçevesinde kaliteli, rahat, yenilikçi ve ekonomik ayak giyim ürünleri üreterek bu ürünleri her kesime ulaştırmak” misyonuyla hareket ettiklerini de belirtiyor. Cevdet Akınal, kendi markaları AKINALBELLA’nın çalışma ilkelerini şöyle sıralıyor: “Adil, çevreye duyarlı, güvenilir, dürüst, şeffaf, toplumsal değerlere saygılı, insan sağlığına önem gösteren, çalışanlarına değer veren.”
Sektörde 41. yılını kutlayan Akınal Ayakkabıcılık San. Tic. ve A.Ş., sektörün köklü firmalarından. 1810 yılından beri deri sektöründe hizmet veren Akınal Ailesi, bu deneyimini 1978’den itibaren terlik ve ayakkabı sektöründe değerlendirmiş ve kısa zamanda Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında tanınan ve güvenilen bir ticari markaya dönüşmüş. Akınal Ayakkabıcılık bünyesinde PU, PVC ve EVA Enjeksiyon ve FAYLON Taban makineleri ve monte üretim tesisi bulunuyor. Cevdet Akınal, bugün Gaziantep OSB’de, 30 bin m2’si kapalı, 40 bin m2’si açık alanda, günlük 100 bin çift terlik ve ayakkabı üretim kapasitesiyle çalıştıklarını ve yaklaşık 500 kişi istihdam ettiklerini belirtiyor.

Avrupa ağırlıklı 33 ülkeye ihracat
Cevdet Akınal, ürünlerini Avrupa ülkeleri ağırlıklı olmak üzere 33 ülkeye ihraç ettiklerini dile getiriyor: “Üretimimizin yüzde 15’ini ihraç ediyoruz. Yeni pazarlar araştırıyoruz. Ürünlerimizin kalanını yurt genelindeki bayilerimiz aracılığıyla birçok büyük mağazada ve Türkiye’nin en büyük ve prestijli market zincirlerinde tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Akınal Ayakkabıcılık olarak kendi markamız; AKINALBELLA’nın yanı sıra Türkiye ve dünyanın önde gelen tekstil ve ayak giyim markalarına aynı kalite ve özenle fason üretim yapıyoruz.”

Ar-Ge ve inovasyona verilen önem
AKINALBELLA; bay, bayan ve çocuk olmak üzere 3 kategoride, binlerce terlik çeşidine sahip kreasyonu, kendi bünyesindeki Ar-Ge ekibi, İtalyan modacısı ve özenle hazırlanmış kalıplarıyla üretiliyor. Ar-Ge çalışmalarına ve inovasyona büyük önem verdiklerinin altını çizen Cevdet Akınal, ürün yelpazesinin genişliği, kalitesi ve müşteri memnuniyeti odaklı ve sürdürülebilir yenilikçi yaklaşımları nedeniyle tercih edildiklerini anlatıyor.
Cevdet Akınal, “Ürünlerimizi dış ülkelerdeki alıcılarıyla buluşturmak adına her yıl birçok uluslararası fuara katılan firmamız, bu fuarlar aracılığıyla kendisini ve ülkemizi en iyi şekilde tanıtmakta ve ihracat rakamlarını geliştirmektedir. AKINALBELLA yurtiçinde AYMOD, GAPShoes, yurtdışında ise GDS, Riva Del Garda ve Micam fuarlarına her yıl katılmaktadır” diyor.
Ayak sağlığına ve şıklığa büyük önem verdiklerini vurgulayan Cevdet Akınal, “Üretimini yaptığımız modellerin Türkiye’nin büyük ve seçkin marketlerinde satışa sunulması ve aranılan bir marka haline gelmesi, tüketicinin sağlığa, şıklığa ve kaliteye verdiği önemin bir ispatıdır. AKINALBELLA olarak, gerek bizleri bugünlere getiren tüketici ve müşterilerimize, gerekse yıllardır karşılıklı bir dayanışma içerisinde ticari kuruluşlara ve şirketimiz bünyesindeki tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz” diye konuşuyor. Cevdet Akınal, Gaziantep’te ve Gaziantep OSB’de yer almaktan mutlu olduklarını da sözlerine ekliyor.

Yorumlar (0)