banner565

banner472

banner458

banner457

Gebze Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan

Gebze Güzeller OSB, örnek bir projeye daha imza attı ve bölgenin nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak için “Özel Adem Ceylan Teknik Koleji”ni hayata geçirdi. 

HABER 01.04.2019, 08:44 16.12.2022, 10:59
31791
Gebze Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan

Sanayi yoğun Kocaeli’nin örnek sanayi alanlarından biri olan Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi, bölgenin nitelikli elaman ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmalarına hızla devam ediyor ve örnek bir projeye daha imza attı. Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Kararı ile yapımına başlanan “Özel Adem Ceylan Teknik Koleji”nin inşaatı tamamlandı ve okulun tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
Gebze Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan; “Okulumuzu teknik kolej yapmak üzere planladık, projeleriyle, öğrenci başarılarıyla, tam donanımlı okulumuz gençlerimizin kollarına altın bilezik takacak, yerinde eğitim, yerinde üretim ve sanayimizde çalışacak ana elemanları burada yetiştirmeyi hedef olarak aldık. Tam donanımlı ve modern okulumuz, sanayicimizin hizmetinde” dedi.
Özel Adem Ceylan Teknik Koleji’nde 1680 öğrenci kapasitesi, 75 öğretmen, 20 personel ve son derece teknolojik atölye ve donanımla mesleki eğitim verileceğini anlatan Adem Ceylan, şu bilgileri paylaştı: “Okulumuzda 40 derslik, fizik-kimya-biyoloji laboratuvarı, 6 bölüm (Bilişim Teknolojileri Bölümü, Elektrik-Elektronik Teknolojisi Bölümü, Makine Teknolojisi Bölümü, Metal İşleri Teknolojisi Bölümü, Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölümü, Ulaştırma Hizmetleri Bölümü), 2 bilgisayar laboratuvarı, 20 atölye, 1 olimpik kapalı spor salonu, açık halı saha, kütüphane, toplantı odası, müzik salonu, 500 kişilik yemekhane, 120 kişilik konferans salonu, dini vecibeleri yerine getirecek alan, sınıflarda ve atölyelerde akıllı tahta, bütün birimlerde Wi-Fi, tam donanımlı revir, sağlık görevlisi, engelli rampası-tuvalet-lavabosu, engelli için asansör, öğrencilere dinlenme ve aperatif için 2 adet kantin bulunuyor.”

Yorumlar (0)