banner565

banner472

banner458

banner457

IFS Türkiye’den, Yeditepe Üniversitesi’nde ERP Eğitimi

Global kurumsal yazılım firması IFS, dünyada 80’den fazla üniversitede IFS uygulamaları eğitimi veriyor. IFS Türkiye, Yeditepe Üniversite ile yaptığı işbirliği çerçevesinde ERP eğitimlerine başladı.

HABER 01.11.2018, 00:00 29.11.2018, 09:09
5992
IFS Türkiye’den, Yeditepe Üniversitesi’nde ERP Eğitimi

Global kurumsal yazılım firması IFS, dünyanın dört bir yanındaki 80’den fazla üniversitede IFS Eğitim Programları adı altında IFS uygulamaları eğitimi veriyor. Bu kapsamda IFS Türkiye geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin farklı üniversitelerinde gerçekleştirdiği eğitimlerine 2018 yılında ulusal ve uluslararası alanda öncü eğitim kurumlarından olan Yeditepe Üniversitesi ile yaptığı işbirliği çerçevesince ERP eğitimleri ile başladı.
Yeditepe Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi Uluslararası Lojistik Bölümü “Supply Chain Information Systems” dersi öğrencilerine iş süreçlerinde ERP’nin rolü anlatıldı. IFS Türkiye ERP Danışmanı Dilan Ünver tarafından verilen eğitimde ‘ERP Proje Metodolojisi’ne de değinildi.

IFS ERP Laboratuvar Çalışmaları, Aralık ayında tamamlanacak
Yeditepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Assoc. Prof.Dr. Erkut Akkartal tarafından organize edilen eğitimlere uygulamalı laboratuvar çalışmaları ile devam ediliyor. Projeyle birlikte öğrenciler teorik olarak ERP’yi öğrenirken aynı zamanda da ERP’deki iş süreçlerini ve ERP’nin tüm fonksiyonlarını IFS ERP programı ile uygulamalı olarak öğrenme fırsatına sahip olacaklar. IFS Türkiye uzman danışmanları tarafından verilen eğitimler bu dönem Eylül ayında başladı, önümüzdeki eğitim yılı için dönem boyunca sürecek ERP eğitimleri planlanıyor. Üniversite-sanayi işbirliği kapsamında başlatılan proje ile üniversite öğrencilerine profesyonel hayata başlamadan trend konularda bilgi ve deneyim sahibi olmaları hedefleniyor.

IFS hakkında;  IFS™ , büyüyen işletmelerin verimlilik sorunlarını çözmeye yardımcı ERP sistemleri geliştiren global yazılım firması. Sunduğu ürün ve hizmetler işletmelerin kaynaklarını daha verimli kullanarak daha iyi bir işletme performansı, büyüme ve rekabet avantajı yakalamasını sağlıyor. 1983 yılında İsveç’te kurulan ve dünya genelinde 60 ülkede 80 ofiste faaliyet gösteren IFS’in yeni nesil ürünü “IFS Applications” benzersiz kolay kullanım özellikleri, işletmenin uçtan uca tüm ihtiyaçları kapsayabilen fonksiyonalitesi ve esnek mimari altyapısı ile her ölçekteki işletmelerin ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlandı. IFS Applications katmanlı mimarisi ve bileşen tabanlı yapısı işletmelere adım-adım kurulup devreye alınma imkânı veriyor.
IFS Türkiye Ofisi 2004’te kuruldu ve bu tarihten itibaren hızlı bir büyüme göstererek aralarında Durmazlar Makina, KVK Teknoloji, Petlas ve AKO Grup, Koska Helva, Samet Kalıp, Makel Elektrik, Bursa Beton & Çimento, Çemtaş, Gülermak, Makyol İnşaat, Teknorot Otomotiv, FNSS Savunma, SKT Otomotiv, Sinpaş İnşaat, Seranit, Müzekart, Dearsan Tersanesi gibi farklı sektörlerde 500’den fazla işletme ve 20 binin üzerinde kullanıcıya ulaştı.
Günümüzde aralarında BMW, Volvo, Saab, Emirates, Lockheed Martin, Amerikan Hava Kuvvetleri, Jotun gibi firmaların bulunduğu 3000’den fazla şirket 1 milyondan fazla kullanıcı işlerini IFS Applications ile yönetiyor. IFS Applications Türkçe dahil 23 dilde kullanılabiliyor ve çoklu şirket, çoklu döviz ve uluslararası muhasebe sistemlerine yapısına tam destek sağlıyor.

Yorumlar (0)