banner565

banner472

banner458

banner457

JFORCE Türkiye’deki dijital dönüşüm projelerini globale taşıyor

Türkiye’nin önde gelen teknoloji ve yazılım şirketlerinden JFORCE, dijital dönüşüm projelerine farklı bir boyut ekliyor.

HABER 01.12.2022, 00:01 23.12.2022, 12:22
24816
JFORCE Türkiye’deki dijital dönüşüm projelerini globale taşıyor

Kurulduğu 2003 yılından bu yana banka, sigorta, perakende ve enerji sektörlerinin yanı sıra kamu kuruluşlarına yönelik dijital dönüşüm projelerine odaklanan şirket, ihtiyaçları karşılayan en kaliteli sistem ve yazılım çözümlerini sunuyor. Yapay zekâ, veri merkezi ve otomasyon alanlarında Türkiye’nin lider şirketlerden olan JFORCE, gücünü çalışanlarından ve müşterilerinden alıyor. Müşteri deneyimini ve hizmet kalitesini arttırmak için dönüşüme devam ediyor. Sürdürülebilir bir dijital dönüşüm için müşteri odaklı yaklaşımıyla çalışan JFORCE, en güvenilir ortağı olduğu müşterileriyle birlikte teknolojiyi daha ileri taşımayı hedefliyor.
JFORCE Genel Müdürü Atakan Coşkun, “Yüzlerce müşterinin güvendiği, bilgi teknolojilerinin önde gelen temsilcilerinden JFORCE, dünyanın en iyi şirketleri ile rekabet edebilecek seviyededir. Başarımızı sadece akıllı teknolojilere değil, aynı zamanda sürekli beklentilerin üzerinde gerçekleşen mükemmel müşteri hizmetlerine de borçluyuz. Müşterilerimizle, ancak onların başarısını paylaştığımızda gerçekleşen uzun vadeli ortaklıklara inanıyoruz. Halihazırda EMEA bölgesindeki IBM iş otomasyonu ve entegrasyon çözümleri için en iyi sağlayıcılar arasındayız” dedi.
Atakan Coşkun sözlerine şöyle devam etti: “Önümüzdeki dönemde yeni dijital ürünler geliştirmeye odaklanarak dijital yatırımlarımızı artırmayı hedefliyoruz. Bu süreçte, bilgi yaşam döngüsü içerisinde önemli bir adım olan dijitalleşme alanında, müşterilerimize rekabet avantajı yaratacak çözüm setlerimizle global ölçekteki şirketlerin dönüştürülmesine katkıda bulunacağız. Amacımızı, müşterilerimizi belirli bir teknolojiden özgürleştiren çözümler geliştirmek olarak tanımlıyoruz. Satıcı tabanlı ve/veya açık kaynaklı çözümlerle yazılım ve donanım projeleri sunabilen birkaç şirketten biriyiz. Satıcıdan bağımsız çözümler ve kendi kendine yeten ürünler sunuyoruz. Çözüm kapsamımızı büyütmek için iş ortağı ekosistemimizi koruyor ve büyütüyoruz. Türkiye’de sunduğumuz hizmetleri öncelikle Türk Cumhuriyetleri olmak üzere EMEA bölgesinde uygulamaya yönelik stratejiler geliştiriyoruz.”

JFORCE hakkında;
2003 yılında İstanbul’da kurulan JFORCE, BT mimarisine ve iş stratejilerine bütünsel ve ilişkisel bakış açısıyla farklılaşan, uçtan uca sistem entegratörü ve tam ölçekli bir yazılım geliştirme evidir. İşbirliği yaptığı şirketler arasında, IBM, Cisco, Lenovo, Huawei, Dell, Commvault, HPE, RedHat, Amazon, Mikrofocus ve Software AG gibi dünya devleri bulunuyor. BT mimarlarından oluşan uzman ekibi ve güçlü yazılım geliştirme becerileri sayesinde, müşterileriyle yakın temas halinde çalışıyor. Otomasyon, entegrasyon, veri ve yapay zekâ girişimlerinin yanı sıra bulut tabanlı uygulamalara geçiş yolculuklarında uygulama, mikro hizmet dönüşümü, platform ve altyapı modernizasyonu çözümleri sunuyor.

Yorumlar (0)