banner565

banner472

banner458

banner457

KOBİ’lerin dijital transformasyonu TrioWorx’ten

Pandemi ile başlayan uzaktan çalışma için gerekli her türlü platformu ve çözüm desteğini sunarak KOBİ’lerin dijital transformasyonunu sağlayan TrioWorx, uzaktan çalışmaya geçişi; kolay, hızlı, verimli ve güvenli kılıyor. Şirket Kurucusu ve aynı zamanda Çözüm Direktörü olan Murat Bozacıoğlu, TrioWorx’un, ekip olarak çalışmayı etkin hale getirmek için birçok Microsoft çözümüne sahip olduğunu belirtiyor.

HABER 01.12.2022, 00:01 23.12.2022, 12:22
24754
KOBİ’lerin dijital transformasyonu TrioWorx’ten

Daima yenilikçi, dinamik ve değişen teknolojiyi yakından takip ederek, müşterilerine en etkin ve müşteri taleplerini karşılamaya yönelik çözümler sunmayı hedefleyen TrioWorx; 2015 yılı başlarında Microsoft ile iş ortaklığını başlattı, Müşteri İlişkileri Yönetimi (Dynamics) ve Üretkenlik Çözümleri (Office365) ile bulut çözümlerine yönelik faaliyetlerini genişletti.
2018 yılından itibaren Şirket Kurucu Ortağı ve aynı zamanda Çözüm Direktörü olan Murat Bozacıoğlu’nun eski tecrübeleriyle Microsoft PowerBI ile hem mevcut Microsoft platformları üzerine (Dynamics & Sharepoint) hem de farklı veri kaynakları üzerine İŞ ZEKASI çalışmaları hizmetine de geçildi.
Bozacıoğlu, şirketin hizmet portföyüne ilişkin bilgileri şöyle özetliyor: “TrioWorx, satış, pazarlama, insan kaynakları, satın alma ve finansal süreçler başta olmak üzere birçok kurumsal süreçte raporlama danışmanlığı sunmakta, birçok ticaret firmasının yanı sıra ‘AVM Yönetimi, Hukuk Bürosu Yönetimi, Tarım’ gibi farklı sektörel alanlarda da çözümler geliştirmiştir. TrioWorx, Microsoft Power platoformu ile ilgili yetkinliklerini geliştirmiş ve Microsoft sitesinde de listelenen sayılı çözüm ortaklarındandır. TrioWorx, teknik anlamda Microsoft yetkinliğinin yanı sıra en doğru lisanslama ve en doğru raporlama kurguları konusunda da müşterilerine danışmanlık hizmeti sunmaktadır.”

Uçtan uca entegre çözüm
KOBİ’lerin dijital transformasyonunu sağlayan TrioWorx’un, uzaktan çalışmaya geçişi; kolay, hızlı, verimli ve güvenli hale getirdiğini söyleyen Bozacıoğlu, “TrioWorx, ekip olarak çalışmayı etkin hale getirmek için birçok Microsoft çözümüne sahip: Microsoft TEAMS, Microsoft Planner, Microsoft Sharepoint gibi…. Uçtan uca entegre bir çözüm deneyimi içinse Microsoft 365 ile Dynamics 365 çözüm ailesi öne çıkıyor. TrioWorx, bunları bulut bilişim yani Microsoft AZURE ile destekleyerek sunucu bazında sanallaştırma ve yedekleme çözümlerimizle müşterilerimizin mevcut ortamlarını da hızlıca buluta taşıyabiliyor, güvenlik gereksinimlerini sağlıyor ve uzaktan çalışma ortamını çok daha az işletim yükü ile oluşturmalarına imkan sağlıyoruz” açıklamasını yapıyor.
Murat Bozacıoğlu, yeni nesil Microsoft iş ortaklarından biri olarak ‘Microsoft Kurumsal İş Çözümleri’ portföyündeki tüm komponentleri çok yakından takip ettiklerini ve uygulamalarını başta kendi bünyelerinde olmak üzere gerçekleştirdiklerini ifade ediyor.
TEAMS gibi uygulamaların kullanımı son kullanıcı adaptasyonu gerektirdiği için videokonferans kullanımı, doküman yönetimi ve takım yönetimi eğitimlerini müşterilerine ücretsiz sunduklarını belirten Bozacıoğlu, öncelikli hedeflerini; “Başta uzaktan veya evden çalışmayı arzu eden sonrasında da dağıtık yapılarda ekipleriyle dijital transformasyonunu geliştirmeyi hedefleyen müşterilere uygun hizmetleri sunmak” sözleriyle aktarıyor.

Modern teknolojileri uygulama
Özellikle verimliliği artırmak için Robotik Proses Otomasyonu ve Makine Öğrenmesi gibi teknolojileri günlük iş süreçlerine uygulama konusunda çalışmalarına devam ettiklerinin altını çizen Bozacıoğlu, Microsoft POWERAUTOMATE  ile ilgili şu görüşleri paylaşıyor: “KOBİ’lerimiz dijitalleştikçe bu teknolojilerden verim elde etme imkanları oluşuyor. Özellikle yüksek tekrarlayan işler ile yüksek kalite gerektiren işler, bu tarz teknolojilerden verim elde etmeye aday olup, düzenli iyileştirmeler ile bu teknolojilerde başarı oranını her geçen gün artırmak mümkün olmakta. İnsan kaynakları süreçlerinden hukuki süreçlere, mali süreçlerden operasyonel süreçlere bir çok organizasyonel fonksiyonda bu teknolojileri kullanma senaryoları bulunmakta. Microsoft POWERAUTOMATE ile bu teknolojiler neredeyse birçok Microsoft Office 365 abonesinin kullanımına sunulmuştur.”

Yorumlar (0)