banner565

banner472

banner458

banner457

Klima Sektöründe 10 Yıl ile Türkiye’deki En Uzun Garanti Süresi

Modern çağda yeni teknolojilerin en temel amacını daha az tüketim ve kaynakların doğru kullanımı olarak tanımlamak mümkün… Artık ileri teknolojiye sahip, yüksek tasarruflu, yeni nesil yeşil binaların temel ihtiyaçlarını ve kullanıcıların konfor gereksinimlerini karşılayabilen, üretim ve kullanım aşamalarında çevreye dost klimalar öne çıkıyor. Aynı zamanda yapay zekâ tabanlı ve iç ortam hava kalitesini artıran klimalar ve havalandırma sistemleri yeni nesil iklimlendirme teknolojileri arasında yer alıyor. İnovatif, akıllı ve çevre dostu ürün gamıyla dikkat çeken Mitsubishi Electric ise yeni nesil iklimlendirme çözümlerinden beklenen tüm kriterleri karşılamak amacıyla çalışıyor; değişen trendlere, beklentilere ve yaşam formlarına uygun klima çözümleri sunuyor.

HABER 01.10.2022, 00:01 19.10.2022, 08:56
21007
Klima Sektöründe 10 Yıl ile Türkiye’deki En Uzun Garanti Süresi

Mitsubishi Electric’in bireysel kullanımlar için piyasaya sunduğu Legendera ve EnviroME serileri, sahip oldukları A+++ soğutma verimliliğine sahip kapasite alternatifleri ile enerji tüketiminin azaltılmasına yardımcı oluyor. A+++ sınıfı minimum kriterlerini aşan Legendera serisi ise sıradan A enerji sınıfı cihazlara göre 2 katından fazla tasarruf sağlayabiliyor. A+++ soğutma ve A++ ısıtma verimliliğine sahipEnviroME serisi klimalar da hem ısıtma hem de soğutmada enerji tüketiminin azalmasına katkıda bulunuyor. Sürdürülebilirliği tüm faaliyetlerinde öne çıkaran Mitsubishi Electric, cihazların karbon emisyonunu azaltacak teknolojiler üzerinde çalışıyor ve birçok ürün grubunda karbon emisyonunu düşürmeyi başarıyor.HareME klimalarında mevcut soğutucu akışkan, yaklaşık yüzde 82 oranında daha düşük t-CO2 eş değeri emisyonu bulunuyor.
Şirket, pandemi döneminde herkesin gündemine giren iç hava kalitesinin önemi konusunda uzun yıllardır çalışıyor. Örneğin; pencere açılmadan mekânlarını havalandırmalarını sağlayan ısı geri kazanımlı havalandırma cihazı Lossnay, odadaki sıcaklığı ve nemi büyük ölçüde korurken havanın tazelenmesine yardımcı oluyorve içmekânlarayüzde100 taze hava sağlıyor. Dünyada yaşanan gelişmeleri anlayan ve kullanıcıların beklentilerini iyi analiz eden bir marka olan Mitsubishi Electric, iç hava kalitesine yönelik yenilikçi hava temizleme cihazları ve filtre sistemleri de geliştirdi. Plasma Quad Connect, yaşam mahallinde daha iyi bir hava kalitesine katkıda bulunan yüksek performanslı bir hava temizleme cihazı olarak fark yaratıyor. İç ortam havasını sirküle ederek temizlenmesini sağlayan Plasma Quad filtre ise yüksek performansıyla dikkat çekiyor ve çok sessiz çalışıyor. Hava filtrasyonunu önemseyen kişiler için tasarlanan geliştirilmiş teknolojiler ile üretilen V Blocking Filtre de havadaki kirleticilerin ve bunlardan kaynaklanan negatif etkilerin yayılmasını engellemeye katkı sağlıyor.
İhtiyaca uygun klima seçimi: Klima alanındaki uzun yıllara dayanan tecrübesiyle klima seçiminde dikkat edilmesi gereken kriterlere dikkat çeken Mitsubishi Electric, kullanıcıların hem çevreyi hem de bütçelerini korumak adına enerji verimliliği yüksek klimaları tercih etmesini öneriyor. Klima satın almak isteyen kişilerin mekânın yapısal özellikleri, bulunduğu kat, cephe, pencere, spot ışık gibi ısı kaynakları, hava sirkülasyonunun problemsiz sağlanması, iç ve uygun dış ünite yerinin seçilmesi gibi birçok parametreyi göz önüne alması gerekiyor. Mitsubishi Electric ise tüm bu parametreleri Keşfetteam ekibiyle birlikte yapıyor, ortam ihtiyacına ve kullanıcıların konfor beklentilerine en uygun klimayı seçmede kullanıcılara rehberlik ediyor.
Türkiye’deki en uzun garanti süresi 10 yıl: Şirket iklimlendirme sistemlerini konfor, verim ve dayanıklılığın en yüksek standardını ifade eden MitsubishiElectricQuality(MEQ-Mitsubishi Electric Kalitesi) anlayışıyla üretiyor. Bu anlayışını satış sonrasında da sürdüren Mitsubishi Electric, bu kapsamda bir ilke imza attı ve klimaların garanti sürelerini 7 yıl ek ile 10 yıla tamamlayarak Türkiye’deki en uzun garanti süresine ulaşan firma oldu.

Yorumlar (0)