banner565

banner472

banner458

banner457

KOBİ’lerin baskı maliyetini düşüren teknoloji

Epson, KOBİ’ler ve küçük ofisler için geliştirdiği mürekkep püskürtmeli yazıcı serisi EcoTank ile tasarrufu sürdürülebilirlikle birleştiriyor. Tanklı yazıcılarda dünya lideri olan Epson EcoTank, enerji tasarrufu sağlarken tek mürekkep şişesi setiyle ilk alımda bile 3 yıllık baskı yapabiliyor.

HABER 01.10.2023, 00:01 25.10.2023, 09:34
20737
KOBİ’lerin baskı maliyetini düşüren teknoloji

Global teknoloji lideri Epson, ‘Isısız Teknoloji’ye sahip tanklı yazıcılarıyla KOBİ’lerin baskı maliyetlerini düşürüyor. Epson’un Isısız Teknolojisi’ne sahip mürekkep püskürtmeli yazıcıları, her geçen gün ev kullanıcılarının yanı sıra ofis ve KOBİ’ler tarafından daha fazla tercih ediliyor. Çünkü sayfa başına maliyet açısından, Epson mürekkep püskürtmeli yazıcılar, sarf malzemelerinin maliyetini azaltıyor. Peki Epson’un mürekkep püskürtmeli EcoTank serisi yazıcıları ne gibi avantajlar sunuyor:
Düşük baskı maliyetleri: Mürekkep püskürtmeli yazıcılar, içlerinde lazer teknolojisine özgü parçalar bulunmadığı için baskı maliyetlerini önemli ölçüde düşürüyor. Bu, işletmelerin baskı bütçesinden tasarruf etmelerini sağlıyor.

Yüksek dayanıklılık: Mürekkep püskürtmeli yazıcılar, içlerindeki hareketli ve ısı üreten parçaların olmayışı nedeniyle neredeyse arızalanmazlar. Bu, sürekli çalışan bir ofis ortamında devamlılığı artırıyor.
Enerji tasarrufu: Mürekkep püskürtmeli yazıcılar, baskı sırasında minimum elektrik tüketimi sağlıyor. Bu özellik, enerji faturalarını düşürüyor ve çevreye dost bir seçenek sunuyor.
Düşük bakım ve onarım maliyetleri: Lazer teknolojilerine göre çok daha az bileşen içeren mürekkep püskürtmeli yazıcılar, bakım ve onarım ihtiyaçlarını minimumda tutuyor. Bu da işletme maliyetlerini düşürüyor.
Yüksek verimlilik: Epson’a göre, mürekkep püskürtmeli teknolojisi kullanan müşteriler, yazıcılarına daha az müdahale ediyorlar. Bu, iş sürekliliğini artırıyor ve baskı hizmetlerinin kesintisiz devam etmesi sağlıyor.
Çevre dostu bir seçenek: Mürekkep püskürtmeli baskı sistemleri, karbon ayak izi açısından çevre dostu bir seçenek. Düşük atık üretimi, minimum enerji tüketimi ve azaltılmış karbon salınımıyla çevre ve insan sağlığına saygılılar. Lazer teknolojilerine göre daha çevreci bir baskı seçeneği sunuyor.

80 milyondan fazla sattı
Epson’ın ödüllü EcoTank’leri, 2010’daki lansmanından bu yana 2023 itibariyle dünya çapında 80 milyon adetlik satışa ulaştı. Bu satış başarısıyla Epson EcoTank, dünyanın lider tanklı yazıcı markası unvanını koruyor. Özel olarak tasarlanmış yüksek verimli mürekkep şişeleriyle birlikte gelen entegre mürekkep tanklarını doldurmak çok kolay. Hiçbir kartuş içermediğinden değişim de gerektirmeyen ve esnek bağlantı özelliklerine sahip bu yazıcı serisi, sayfa başına inanılmaz düşük maliyetle yüksek kaliteli baskı yapabiliyor. Epson, web sitesinde kullanıcılarına sunduğu ürün kaydı imkanıyla garanti kapsamını 3 yıla kadar uzatarak yeni seride tüm bu avantajları birlikte sunuyor.

Yorumlar (0)