banner565

banner472

banner458

banner457

MRE Dijital, MRE IIoT çözümleriyle kârlılık artışı sağlıyor

MRE IIoT çözümleriyle ortalama yüzde 15 ve üzeri verimlilik artışı sağladıklarını belirten MRE Dijital Teknoloji A.Ş. Firma Sahibi Emre Hekim, bakım süreçlerinde iyileşme, planlanan-gerçekleşen hedeflerde yüksek başarı ve kârlılık artışının yanı sıra bu durumun pazarda rekabet avantajını da beraberinde getirdiğini söylüyor.

HABER 01.04.2022, 00:00 25.04.2022, 09:34
21015
MRE Dijital, MRE IIoT çözümleriyle kârlılık artışı sağlıyor

İstanbul’da 2013 yılında kurulan MRE Dijital Teknoloji A.Ş., farklı alanlarda teknoloji ile iç içe projeler gerçekleştiriyor. Teknolojik ürünleri tasarlamak, geliştirmek, üretmek ve ihraç etmek hedefleriyle endüstrideki teknolojik gelişmelerin hızlı değişecek ve gelişecek olacağına dair öngörülerinin 2016 yılında kesiştiğini belirten MRE Dijital Teknoloji A.Ş. Firma Sahibi Emre Hekim, “Yaptığımız çalışmalar ve araştırmalar sonucunda ‘Sanayide Dijital Dönüşüm’ ihtiyaçlarını, öncelikle ülkemizin üretim kültürüne uygun olacak şekilde belirledik. İkinci fazda da global pazarın ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmek üzere yatırımlarımızı bu alanlara yoğunlaştırdık” diyor.
“Nesnelerin interneti; herhangi bir cismin kablosuz olarak bir ağa bağlanması ve birbirleri arasında veri akışı sağlayabilmesi anlamına karşılık ‘Internet of things’ İngilizce kavramın Türkçeleşmiş halidir” açıklamasını yapan Hekim, MRE IIoT çözümleri ile öncelikle makine yoğun çalışan fabrikalarda makine izleme, anlık takip ve üretim yönetim yazılımları ile süreç iyileştirme üzerine odaklandıklarını belirtiyor.
Hekim, MRE IIoT çözümlerinin ulusal ve uluslararası makineler ve yazılımlarla haberleşebilen bir endüstriyel IoT olduğunu kaydediyor: “Çözüm mimarimiz ile gerçekleştirdiğimiz projelerde, rasyonel analiz çalışmaları sonucunda ortalama yüzde 15 ve üzeri verimlilik artışı, bakım süreçlerinde iyileşme, planlanan-gerçekleşen hedeflerde yüksek başarı ve karlılık artışının yanı sıra pazarda rekabet avantajı sağlıyoruz. MRE IIoT teknik özellikleri ile erişilebilir olmasının yanında ülkemize özel dijital dönüşüm çözümler de sunuyor.”
2021’i başarılı projeler gerçekleştirdikleri bir yıl olarak değerlendiren MRE Dijital Teknoloji A.Ş. Firma Sahibi Emre Hekim, şunları ifade ediyor: “2022 yılı hedefimiz MRE IIoT’lerimizin sunduğu fırsatlar ile ülkemizin dört bir yanındaki, 1 ya da 1.000 makinesi olan tüm üreticilerin daha verimli üretim yapmalarına, kazançlı ve sürdürülebilir işletme olmalarına daha da fazla katkı sağlamak. ‘Önce İnsan’ diyen dijital dönüşüm felsefemiz ve uygulamalarımız ülkemize, insanlığa, daha az kaynak tüketimi ile tüm canlılara fayda sağlamayı amaçlıyor.”

Yorumlar (0)