banner565

banner472

banner458

banner457

Sipay, ödeme alanında 360 derece çözümler sunuyor

Türkiye’nin inovasyon odaklı finansal teknoloji şirketi Sipay; Sanal POS, Cüzdan ve Fiziksel POS gibi hizmetlerinin yanında ödeme adı geçen her noktada teknolojisiyle uçtan uca çözümler sunuyor.

HABER 01.12.2022, 00:01 23.12.2022, 12:22
25016
Sipay, ödeme alanında 360 derece çözümler sunuyor

Finansal teknoloji sektörüne “ödeme sistemleri alanına yenilikçi ve dinamik çözümler sunma” mottosuyla 2018 yılında hızlı bir giriş yapan ve global alanda tecrübeli yönetim ekibiyle dikkat çeken Sipay, ödeme kuruluşu olmasının yanında Elektronik Para lisansının da bulunmasıyla sadece sanal POS değil, ödeme adı geçen tüm noktalarda teknolojisiyle uçtan uca çözümler sunuyor. Sipay’in teknolojisinin esnek ve ölçeklenebilir olması hem mevcut hem potansiyel müşterilerine ihtiyaçlarına uygun olabilecek hazır bir alt yapıyla dinamik ve hızlı hizmet vermesini sağlıyor.

Sipay Sanal POS yabancı kartlar için de ödeme alma imkânı sunuyor
Pandemi sonrasında tüm dünyada ivmelenen e-ticaret, Türkiye’deki şirketlerin odağına yurt dışı pazarını da ekledi. Tam da bu noktada Sipay Sanal POS, döviz ile satış ve döviz ile ödeme alma imkânını bir arada sunuyor. Sipay Sanal POS; tamamıyla Sipay’in kendi mühendisleri tarafından geliştirilen yapay zekâ fraud yazılımları, operasyonel süreç yönetimleri ve 7/24 çağrı merkezi gibi hizmetlerde desteklenirken, binlerce üye işyerine sorunsuzca sunulan ödeme alma imkânının arkasında da bu katma değerli hizmetler yatıyor.

Fiziksel POS, Mobil POS ve daha fazlası…
Öte yandan online ödemelerin yaygınlaşmasıyla FinTech’lere ilgi gün geçtikçe artarken, Sipay, Fiziksel POS ve Mobil POS ile birçok büyük şirketin online ödemeler haricinde fiziksel mağazalarındaki ödemelerini tek bir panelden daha uygun maliyetle gerçekleştirmesini sağlıyor. Fiziksel mağazalara birçok ürün ve hizmetle çözümler sunan Sipay, bayilerinden ödeme almanın yanında bu ödemeleri tek ekran üzerinden yönetmek isteyen müşterilerine geniş bir B2B yönetim sistemi sunuyor. Havale ve EFT hizmeti de gelen ödemeleri takip edebilmenin açık kalan noktalarını kapatıyor.

Tüm hesap hareketleri tek uygulamadan takip edilecek
Tüm bunlara ek olarak 2023 yılı içerisinde, sadece şirketler için değil, aynı zamanda bireysel kullanıcılar için de finansal özgürlük, Sipay’in sloganlarından biri olacak gibi gözüküyor. Açık bankacılık ile kullanıcılara tüm hesap hareketlerini görüntüleme, işlem yapabilme ve daha fazla seçeneğin tek bir uygulama içerisinde sunulması büyük bir yönetsel kolaylık olarak ön plana çıkıyor.

Bireysel cüzdan ve ön ödemeli kart ile avantajlar dünyasının kapısını aralıyor
Son olarak şirketler inovasyonunu mimarileştirirken; kendilerinin nasıl ödeme alacağının dışında müşterilerin de ödeme alışkanları önem taşıyor. Bu noktada oldukça başarılı çalışmalara imza atan Sipay; bireysel cüzdan ve cüzdan hesabına tanımlanabilen temassız ön ödemeli kartlarıyla para transferinden QR ile ödemeye pek çok işlemi gerçekleştirme fırsatı sunarken, özel kampanyalar sayesinde iş birliği yaptığı markalardan indirim ve avantajlar da sağlıyor.

Walletgate ile markalara FinTech niteliği kazandırıyor
Sipay tarafından geliştirilen ve özellikle son dönemde adından sıkça söz ettiren Walletgate, geleneksel bankacılık sisteminin ötesinde günümüz dinamiklerine uygun bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Kişi veya kurumların zaman, maliyet ve regülasyon maliyetlerini ortadan kaldıran Walletgate; markaların müşterilerine özel tasarlanmış ön ödemeli kartları ile sadakat programlarının gelişmesine olanak sağlıyor. Yapay zekâ teknolojisinin etkin kullanımıyla firmalara bir FinTech gibi davranabilme niteliği kazandıran Walletgate çözümü teknoloji ve uzman ekiplerin buluşmasının en güzel örneklerinden biri olarak dikkat çekiyor.
Fintech sektöründeki gelişme ve yeniliklerin dünya çapındaki şirketler için her geçen gün yeni fırsatlar ortaya koyduğuna vurgu yapan Sipay CEO’su Semih Muşabak, günümüzde mevcuttaki müşterilerine Sanal POS’tan Walletgate’e kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan  Sipay’in 2023 yılındaki hedefleri arasında, global iş dünyasına dijital ödeme çözümleri sunan yerli bir FinTech olmanın yer aldığını söylüyor.

Yorumlar (0)