banner565

banner472

banner458

banner457

Şube Sayısını Artıran SR Döner, 2022’de Girişimcileri Destekliyor

SR Döner Franchise Müdürü Selçuk Yılmaz, “2021’de yüzde 40 büyüyen markamızın, 2022’de büyüme hedefini yüzde 50 olarak belirledik. 2022’de girişimcileri destekleyen yepyeni bir projeye imza atıyoruz” dedi. SR Döner, 35’i Ankara’da olmak üzere toplam 40 şube ile hizmet veren bir fast food zinciri.  Her geçen gün franchise ağına yeni yatırımcılar katarak büyüyen SR Döner; genel merkez, üretim tesisi ve bayilerle birlikte yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlıyor.

HABER 01.11.2021, 00:01 18.09.2023, 17:20
22330
Şube Sayısını Artıran SR Döner, 2022’de Girişimcileri Destekliyor

SR Döner Franchise Müdürü Selçuk Yılmaz, “2013’te dönerin başkenti Ankara’dan yola çıkarak SR Döner’i önce bir Ankara markası ardından ulusal bir marka yapmayı hedefledik ve bu amaçla büyümeye devam ediyoruz. Alanında uzman yönetim kadromuzla, Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarımızla, İç Anadolu’nun en büyük tavuk işleme tesisi olan kendi üretim yerimizde hazırladığımız ürünlerimizle sektörde birçok ilke imza atan bir marka olduk. Avrupa standartlarında üretimin yapıldığı tesisimizde tavuk ve kırmızı et işlenmesinin yanı sıra özel marinasyonlar, ev yapımı soslarımızın üretimi gibi tüm uygulamalar bizim kontrolümüzde yürütülmektedir” açıklamasını yaptı.
“Markamız, döneri her kitleye sevdiren bir lezzet ve konsept anlayışına sahiptir. Lisansı kendisine ait özel bir mutfak kurulumu yapan SR Döner, ürün konsepti ve kendi üretimimiz soslar ve özel baharatlarla harmanlanmış döneriyle alışılagelmiş döner markalarından farklı bir deneyim sunmaktadır” diyen Selçuk Yılmaz, dönerin yanında yine ev yapımı hamburger, sandviç ve çıtır atıştırmalık seçenekleriyle de yalnızca bir döner markası olmaktan sıyrılarak geleneksel lezzetleri, fast food kültürüyle ele alarak lezzet severlerle buluşturduklarını dile getirdi.

Girişimcileri destekleyen yepyeni proje
Selçuk Yılmaz, sektörde ilklere imza atan bir fast food markası olarak güçlü kurumsal yapısıyla da yatırımcıların ilgisini çeken SR Döner’in hedeflerini ise şöyle açıkladı: “SR ailesi olarak kurulduğumuz günden bugüne kadar tüm hedeflerimizi gerçekleştirdik. 2021’de yüzde 40 büyüyen markamızın, 2022’de büyüme hedefini yüzde 50 olarak belirledik. SR Döner’in 2022’de çok ses getirecek yepyeni bir projesi bulunuyor. 2023’te hedefimiz ise SR markasını farklı ülkelerde yaygınlaştırmak olacak. Girişimcileri destekleyen projemiz; doğru lokasyonlarda kriterlere uygun dükkanların kiralamasını veya satın almasını yapan, SR Döner’in girişimci beklentilerini karşılayacak özelliklere sahip 22 kişiye, hiçbir katılım bedeli almadan ve bayinin konsept yatırımının yüzde 75’lik kısmını karşılayarak Türkiye’de yapılmamış bir ilke imza atarak SR Döner ailesine katılmalarını sağlayacak. Tabii en büyük gayemiz, SR markasını önce ulusal ardından global bir fast food zinciri yaparak Türkiye’den çıkmış bir markayı dünyanın farklı ülkelerinde insanlara tanıtmak.”
Franchise koşulları: Selçuk Yılmaz, SR Döner’in franchise koşulları hakkında şu bilgileri verdi: “Franchise adaylarımızdan beklentilerimiz; öncelikli olarak girişimci bir ruhla daima başarma tutkusuna sahip olmaları, ekip yönetme becerisi, yüksek enerji ile iş yapma arzusudur, kurumsallığımıza uygun ticari bir geçmişe veya profesyonel iş sahasında başarılı bir kariyer ve belli bir bilgi birikimine sahip olması da gerekmektedir. Franchise adaylarımızın 1 ay tam zamanlı olarak eğitim programımızı da başarıyla tamamlamaları bir diğer kriterlerimizdir. Kuruluş sırasında bayisini destekleyen SR Döner, franchise adayından işletmeciliğin gerektirdiği yatırımları karşılayabilecek finansal imkanlara şahsen sahip olmasını beklemektedir. SR Döner, bu nitelikleri taşıyan yatırımcılara karlı bir ticaretin kapılarını açmaktadır.”
Franchisee’lere sunulan destekler: Selçuk Yılmaz, yatırım yapılacak şehirdeki en doğru noktanın tespit edilmesi, açılacak şubenin belirlenmesi, kiralanması veya satın alınması gibi işlemlerin, SR Döner’in Franchise ve Operasyon Ekibi tarafından planlandığını aktardı: “Yatırımcıyı bayi olmaktan ziyade ailenin bir parçası ve markanın ortağı olarak gören SR Döner, girişimcilere karlı bir yatırım sunmaktadır.  Profesyonel olarak siparişler için çağrı merkeziyle çalışılması da telefon trafiğini ortadan kaldırarak bayinin yalnızca operasyonla ve müşteri memnuniyetiyle ilgilenmesini sağlar. Ayrıca üretim merkezimiz de kendi bünyemizde bulunduğu için yatırımcılarımıza kaliteli, güvenilir ve karlı bir ticari ortam sunmuş oluyoruz. Tüm bu nedenlerden dolayı da yatırımların geri dönüş süresi, bayilerimizin beklentilerini karşılamaktadır.”

Yorumlar (0)